Zvezdniki, ki obožujejo naše personalizirane knjige

ZAČNIMO NA ZAČETKU

Decembra 2018 smo se pripravljali na izid naše takrat nove personalizirane knjige. Vedeli smo, da ima potencial, da postane izjemno priljubljena, a nismo razpolagali s sredstvi, s katerimi bi zagnali donosno marketinško kampanjo. Tako nam je preostalo le, da staknemo glave in razmišljamo, razmišljamo, razmišljamo, kar smo tudi storili.


GVERILSKA TAKTIKA

Iznenada sodelavec zakliče: »Pošljimo knjigo zvezdnikom! Naključno jih izberimo in jim jo pošljimo. V mislih imam najslavnejše!« Zadelo nas je kot strela. To je to! Vsi smo v potrditev vztrajno kimali in hitro zavihali rokave. A pravzaprav nismo vedeli, kaj dejansko pričakovati … Jim bo knjiga všeč, jo bodo javno omenili, kar bi nam prineslo prepoznavnost? Kaj pa, če se bo izgubila med pošto oboževalcev?


SPLAČALO SE JE ČAKATI

Razposlali smo okoli 100 personaliziranih knjig zvezdnikom, katerih podatke smo uspeli izbrskati, in upali na najboljše. Ko smo že počasi obupali… je eno obvestilo zanetilo malojunaški »požar«!

Vse najboljše, True

NJENI SESTRI STA SKOČILI NA MALOJUNAŠKI VLAK

Je to res ali sanjamo? Khloe Kardashian nas je omenila v svoji IG zgodbi? Toliko o naši prepoznavnosti … S tem smo dobili potrditev, da naš pristop obrodi sadove, naša motivacija pa se je začela strmo dvigati. Nedolgo zatem sta svoje navdušenje nad našimi personaliziranimi knjigami v IG zgodbah delili tudi njeni sestri.


OK, KDO BO NASLEDNJI?

Zdaj pa strumno naprej brez kakršnega koli počitka! Vedeli smo, da bi naša personalizirana knjiga, v kateri starši nastopajo skupaj s svojimi malčki, razveselila številne. Le kako bi se odzval David Beckham, svetovna nogometna legenda? Kmalu smo izvedeli, da je tudi on potočil solzo ali dve!


PRODOR V POP KULTURO

Tako, s seznama smo odkljukali nekaj največjih imen v svetu vplivnežev in športa, zato je sledil preboj v svet pop kulture. In kdo je za to bolj primeren kot DJ Khaled? Našo personalizirano božično v temi svetlečo se knjigo smo opazili v eni njegovih IG objav, le nekaj dni kasneje pa je v IG zgodbah delil tudi »Hura, Aalam! Uspelo ti je!« in »Vajine najlepše dogodivščine – Aalam in Asahd«. Bam, ponovno nam je uspelo. Hvala, Khaled!


VRHUNEC USPEHA

Najbolj pa smo ponosni na to, da smo eno naših personaliziranih knjig osebno iz prve vrste predali v roke Andersona .Paaka med enim njegovih koncertov. Na vse pretege smo se trudili, da bi ga »uradno« spoznali, a žal brez uspeha, tako da smo vse svoje moči uperili v preboj v prvo vrsto in stiskali pesti. Spodaj si lahko ogledate, kaj se je iz vsega skupaj izcimilo.


HVALA, HVALA, HVALA

Velik HVALA vsem, ki ste nam v preteklih letih izkazali svojo ljubezen, navdušenje in podporo – od Nuše iz Prebolda do največjih svetovnih zvezd – ter tako pomagali majhnemu podjetju prodreti na svetovne trge. Naš cilj je pričarati razburljivo in čudovito otroštvo vsem malim junakom! Imate idejo, kdo bi moral biti naslednji znani prejemnik naše knjige? Oddajte jo v komentar.