KNJIGE ZA OČKE IN NJIHOVE MALČKE

Očki so posebni in unikatni, zato imajo v srcih svojih malih junakov posebno mesto. Ker želimo počastiti prav to posebno vez, na naši virtualni knjižni polici najdete knjige, spisane z očkove perspektive. Tam sta/so glavni/-e zvezdi/-e mali junak(i) in očka, ki bo ob branju knjige želel prikriti tresoči glas in solzne oči, a mu najverjetneje ne bo uspelo.

Mojih 10 božičnih želja zate, Oči. Tvoja Sofija

ZADNJA PRILOŽNOST ZA DOSTAVO DO BOŽIČA!

Iščete prikupno, unikatno božično darilo za očka, ki vse že ima in ničesar pravzaprav zares ne potrebuje? Potem ste na pravem mestu! V tej personalizirani božični knjigi njegova mala punčka z njim deli 10 srčnih božičnih želja, ki jih dopolnjujejo zabavne in živahne praznično obarvane ilustracije. Niti sam bradati mož ne bi mogel prekositi te knjige, namenjene krepitvi vezi med očkom in malčico.

..več
43,00 € Prelistaj

Mojih 15 božičnih želja zate, Ati. Tvoj Taj

ZADNJA PRILOŽNOST ZA DOSTAVO DO BOŽIČA!

Posebna izdaja! Knjiga s 15 živahnimi ilustracijami in praznično naslovnico je popolno darilo za očka. V njej njegov mali fantek z njim deli 15 srčnih in prikupnih božičnih želja, namenjenih krepitvi vezi med očkom in malčkom. Kako pustiti očka, ki sicer že vse ima, odprtih ust? Odgovor je na dlani! Niti sam bradati mož ne bi mogel prekositi te knjige!

..več
53,00 € Prelistaj

Olivija, vedno boš moja mala punčka

Zadnja priložnost za dostavo do božiča!

Oh, zakaj tako hitro rasteš? A veš … vedno boš moja mala punčka! Knjiga, s katero lahko očka presenetite ob kateri koli priložnosti. ''Olivija, vedno boš moja mala punčka'' prikaže odraščajočo dekliškost skozi ljubeče očetove oči – od vožnje s kolesom do večernega 'lahko noč'. Vsakodnevni trenutki, ki s to personalizirano knjigo ostanejo za vedno zapisani kot najlepši spomini na vez med očkom in njegovo malčico. Pripravljeni na čustveni vrtiljak? Ja, točno takšen, kot je očetovstvo.

..več
43,00 € Prelistaj

Ko bo Vasja velik – očkova zgodba

ZADNJA PRILOŽNOST ZA DOSTAVO DO BOŽIČA!

''Le stežka se prebijeva čez prvo stran brez solz v očeh! Navdušen je na svojo knjigo!'' To je le en izmed komentarjev na našo personalizirano knjigo za očke. Zaradi personaliziranega videza očka in malega junaka, ki se skupaj pojavita na naslovnici in vsaki strani, gre za najlepše darilo, s katerim lahko presenetite očka ob kateri koli priložnosti. Za piko na i smo dodali še možnost vpisa ljubkovalnega imena za očka, ki v naši knjižni uspešnici sanjari o tem, kaj bo njegov malček postal, ko odraste. Navdihujoče za otroke, čustveno za očke – zmagovalna kombinacija!

..več
43,00 € Prelistaj