Pogoji preklica

Preklic naročila

Preklic naročila je mogoč do predaje personaliziranega izdelka v tisk in vezavo do konca delovnega dne, ko je bilo naročilo sprejeto. V kolikor preklic ni pravočasen, ima prodajalec pravico kupcu izstaviti račun v višini ene tretjine polne cene izdelka.

Pravica do odstopa od pogodbe

Kupec ima pravico odstopiti od pogodbe v 15 dneh od prejema blaga. Odstop je potrebno sporočiti na zivijo@malijunaki.si ali na HURRA STUDIOS, založništvo, d.o.o., Dunajska cesta 5, 1000 Ljubljana. Kot pravočasno obvestilo o odpovedi se upošteva datum oddaje pisma ali datum pošiljanja elektronskega sporočila. Prejeto blago je potrebno prodajalcu vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini v 15 dneh po tem, ko ste prodajalca obvestili o odstopu od pogodbe. Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Knjige ali drugo blago je potrebno vrniti v takem stanju, v kakršnem je bilo tedaj, ko vam je bilo izročeno, na naslov HURRA STUDIOS, založništvo, d.o.o., Dunajska cesta 5, 1000 Ljubljana.

Načini plačila

V kolikor v času dostave ne želite iskati gotovine ali pa želite, da paket dostavimo na babičin naslov ali pa kar naravnost do vrat sobe vašega malčka, lahko opravite predplačilo s kreditno kartico (Visa, Mastercard, American Express) ali prek storitve PayPal. Takoj, ko bo sistem zaznal, da so sredstva na vašem računu razpoložljiva in boste uspešno zaključili naročilo, se bo v tiskarni prižgala vrteča zelena luč in vaše naročilo bo predano v izdelavo in dostavo.

Če kreditne kartice nimate, paket pa bi vseeno želeli poslati na drug naslov, lahko opravite predplačilo na junaški TRR (SI56 0201 0026 2195 040; NLB) prek vaše spletne banke ali splošnega UPN obrazca na vaši lokalni pošti. Mali junaki bomo pričeli z izdelavo knjigice takoj, ko sredstva prispejo na transakcijski račun. V kolikor se vam z izdelavo mudi, nam lahko že takoj po plačilu kopijo potrdila o plačilu pošljete na zivijo@malijunaki.si

Za vse, ki najraje izdelke plačate v trenutku, ko jih dobite v roke, je na voljo tudi plačilo po povzetju. Še pred dostavo paketa vam bomo poslali elektronsko obvestilo o poslanem paketu, ki bo vsebovalo tudi znesek za plačilo, in do prejema paketa boste lahko v miru in pravočasno pripravili odkupnino. Pri plačilu po povzetju dostavljalcu poravnate le predviden znesek za odkupnino, provizijo za obdelavo gotovine pa poravnamo Mali junaki.

Načini dostave

Mali junaki živimo in izdelujemo knjige tam daleč daleč stran, a se vseeno vsakodnevno trudimo, da zgodbe z vašimi glavnimi junaki prispejo do vas kar se da hitro.

Po tem, ko ste opravili naročilo želene zgodbe, določili vsa spremenljiva polja in želeno dostavo je bilo vaše naročilo uspešno oddano.

Če je vaša izbrana možnost dostave HITRA DOSTAVA (4,90 €), boste paket prejeli na želeni naslov najkasneje v 7 delovnih dneh od datuma naročila (če ste znesek naročila poravnali s kreditno kartico, PayPalom ali izbrali plačilo po povzetju). V primeru plačila po predračunu, se dnevi začno šteti po vašem plačilu. Če pa ste izbrali NAVADNO DOSTAVO (1,90 €), boste paket prejeli najkasneje v 10 delovnih dneh pod enakimi pogoji, kot zapisano zgoraj. Imejte v mislih, da vaše naročilo pošljemo čez 17 gora, 23 rek in 6 dolin, kar lahko traja malce dlje kot sicer.

Mogoč je tudi BREZPLAČEN OSEBNI PREVZEM v Novi Gorici (Ulica Tolminskih puntarjev 4) ali v Ljubljani (Pisarna Mali junaki - Dunajska cesta 5). Paketi bodo na osebni prevzem pripravljeni v največ 10 delovnih dneh. Na obeh lokacijah vas bomo Mali junaki izjemno veseli, morda pa skupaj popijemo tudi kakšen Pingo sok!