Nujni piškotki omogočajo delovanje osnovnih funkcij spletne strani Malih junakov, npr. funkcionalnost tehnične strani, dostopnost in varnost. Ti piškotki so ključni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče onemogočiti.
Piškotki za oglaševanje zbirajo podatke o vaših obiskih naše strani in druge podatke o vas in vaših napravah, npr. kateri brskalnik uporabljate in vaš naslov IP, s čimer lahko gradimo oglaševalske profile, ki temeljijo na vaših željah, preferencah in navadah. S tem lahko vam in drugim kažemo personalizirane vsebine in oglase, ki so relevantni za vas.
S piškotki za funkcionalnost lahko prepoznamo in si zapomnimo vaše preference in izbiro. Če onemogočite te piškotke, nekatere ali vse od teh funkcije ne bodo delovale pravilno.
Piškotki za vzdrževanje in izboljševanje nam pomagajo izboljšati našo stran tako, da zbirajo podatke o vaših obiskih in uporabi strani Malih junakov. Z uporabo teh podatkov lahko optimiziramo izgled, delovanje in učinkovitost strani, s čimer se izboljša uporabniška izkušnja.