NOVA različica knjige za očke in njihove malčke

Vi si zaželite, mi uresničimo! Nova različica se ponaša z očetom na naslovnici in vsaki strani personalizirane knjige, ki je popolno darilo za očetovski dan!

Z novo različico knjige Ko bo Mina velika, s katero se je pričelo #GibanjeJokajočihOčkov, postavljamo mejnik še za odtenek ali dva višje. Prihajajoča knjiga bo postavila očka ob bok malemu junaku in ga popeljala na še bolj divje čustveno popotovanje.

Ko bo Luka velik/ Ko bo Julija velika

Radi imamo naše male junaške bralce!

Ob pogledu na prejete fotografije, posnetke in komentarje z gotovostjo lahko potrdimo, da imamo najboljše bralce na svetu! Hkrati pa imate tudi najbolj domiselne predloge in želje. Svoje poslanstvo smo vzeli zelo resno, zato vedno naredimo vse, kar je v naši moči, in vaše želje uresničimo. Tokrat smo s seznama odkljukali slednje:

  • oče se skupaj z malčkom pojavi na naslovnici in vsaki strani knjige,
  • dodali smo nove možnosti personalizacije očka in otroka,
  • v zgodbah je vključeno ljubkovalno ime očeta, ki ga določite sami,
  • izbero enega izmed treh knjižnih prijateljev, ki bo vašega otroka spremljal pri prebiranju zgodb.

Popolno darilo za očka

Kdo pravi, da so samo otroci tisti, ki radi svojo ilustrirano podobo prepoznajo v knjigi? Nad svojo šarmantno podobo so navdušeni tudi očetje, ki s svojim malčkom skupaj nastopajo na naslovnici svoje nove najljubše knjige. A ne le to, njihov ilustriran lik se skupaj z otrokom pojavi v prav vsaki zgodbi. Z dodanimi številnimi novimi možnostmi personalizacije lahko tako ustvarite unikatno knjigo, ki bo malega junaka in očka spremljala na poti odraščanja.

Otrok me kliče …

Oči, očka, ati, tatko, tati – najlepše ljubkovalno ime, ki vam ga podari otrok, vas spremlja celo življenje … in skozi celotno personalizirano knjigo. Sami namreč vpišete ljubkovalno ime, za katerega želite, da se poleg imena pojavi v knjigi. Personalizacijska popolnost? Seveda!


Novo: knjižni prijatelji!

Medtem, ko boš vaš otrok hitel dogodivščinam naproti, ga bo spremljal eden izmed treh knjižnih prijateljev po vaši izbiri. Morda se knjižnemu popotovanju pridruži zvedava sova, šaljivi rakun ali radoveden medvedek? Za vas pa imamo še eno NOVOST – knjižni prijatelji bodo kmalu na voljo v obliki prikupnih crkljivih pliškotov, ki bodo vaše malčke spremljali na vsakodnevnih dogodivščinah.

Spoznajte naše knjižne junake: Rakun Raza, Medvedek Bondee in Gospa Veda

Kmalu: mamina in družinska zgodba

Seveda nismo pozabili na mame. Priprava mamine in družinske zgodbe je že v polnem teku! Spremljajte naša družbena omrežja, kjer vas redno obveščamo o prihajajočih novostih.