Personalizirana knjiga

Ko bo Neža velika – očkova zgodba

''Le stežka se prebijeva čez prvo stran brez solz v očeh! Navdušen je na svojo knjigo!'' To je le en izmed komentarjev na našo personalizirano knjigo za očke. Zaradi personaliziranega videza očka in male junakinje, ki se skupaj pojavita na naslovnici in vsaki strani, gre za najlepše darilo, s katerim lahko presenetite očka za božič ali ob katerikoli drugi priložnosti. Za piko na i smo dodali še možnost vpisa ljubkovalnega imena za očka, ki v naši knjižni uspešnici sanjari o tem, kaj bo njegova malčica postala, ko odraste. Navdihujoče za otroke, čustveno za očke – zmagovalna kombinacija!

Cena: od
43,99 €

Ustvarite svojo knjigo

Več kot 3 milijone prodanih knjig
Že več kot tri milijone naših knjig je razveselilo malčke in njihove družine! Nekateri se ob branju smejijo, drugi (no, velika večina) toči solze sreče. Ustvarite svojo in se podajte na čustveno vožnjo! Pri odpiranju darila ne pozabite na fotoaparat ali kamero!
Očkova različica
Najsrčnejša knjiga za krepitev vezi med očkom in malčkom! Popolno darilo za rojstni dan! Očetova pripoved o vsakodnevnih trenutkih z malčkom, ki bodo za vedno ostali zapisani kot nepozabni spomini.
Personalizacijska popolnost
Od kodrov do kitk, od brkov do kozje bradice – personalizacijskih možnosti za malčke in očke je v izobilju. Najboljše možnosti personalizacije pa lahko pomenijo le eno: najbolj čustvene odzive!

Ustvarite knjigo zdaj!
Naj se dogodivščina začne!