O podjetju

Mali junaki pišemo, rišemo in za vsakega malčka posebej natisnemo najlepše otroške unikatne knjige. Sedež imamo sicer daleč daleč v naši deželi za devetimi gorami in devetimi vodami, naši predstavniki pa so seveda tudi povsem blizu vas.

Poslanstvo in vizija

Srčnost, ki jo lahko s svojimi besedami, dejanji ali zgolj pogledi otroci nesebično delijo z vsemi nami, je vredna negovanja. S knjigami Mali junaki želimo otrokom predati nekaj resnično posebnega in v njih vzbuditi čut edinstvenosti. Naša želja je, da bi se vsak otrok v ključnih letih odraščanja počutil ljubljenega, pomembnega in da bi mu ta zgodnja leta vlila moči za izzive, ki mu jih bo v kasnejših letih postreglo življenje.

Mali junaki premikamo meje na področju otroške literature. Z vzpostavitvijo studia, kjer že ta trenutek piše, riše in kraca več kot 20 kreativnih posameznikov, bomo v prihodnjih letih strmeli k pripravi izjemnih otroških knjig in slikanic, ki bodo razveseljevale malčke na vseh koncih našega lepega planeta.

Ne le, da bodo naše knjige najlepše otroško darilo, tako malčki kot starši jih bodo uporabljali tudi za vzgojo, izobraževanje in na sploh prijetno preživljanje prostega časa.