Iščete popolno rojstnodnevno darilo za očka? IMAMO GA!

Se očkov rojstni dan nezadržno približuje, vi pa ste še kar brez pravega darila? Imamo nekaj, kar ga bo vrglo s stola in prisililo, da kar se da hitro pograbi robčke: naša najbolje prodajana personalizirana knjiga »Ko bo Anže velik – očkova zgodba«!

Ne, nismo edini, ki tako mislimo

Oglejte si na primer tega očka. Punca ga je presenetila z našo prodajno uspešnico »Ko bo Maša velika – očkova zgodba« in posnela njegovo čustveno reakcijo. V vsaki knjigi personalizirate junaka zgodbe, npr. otročka in njegovega očka. Ko se bosta zagledala na ilustracijah svoje nove najljubše knjige, bosta oba navdušena! Pravzaprav kaj drugega pri več kot sedmih milijonih personalizacijskih možnosti za vsakega junaka sploh ni za pričakovati.


RES nismo edini …

Za nekatere je dovolj že, da primejo knjigo v roke. Ko personalizirate svoje najdražje, izberete 10 poklicev, ki so vašemu malčku najbližje in bi jih z veseljem opravljali, ko nekega dne odrastejo. Izbirate lahko med številnimi poklici – od arheologa do programerja ali pa rock zvezde in zdravnika. Kaj menite, da bo postal vaš malček, ko odraste?


Ponavljamo se že kot stara, pokvarjena plošča … ampak res nismo edini … res!

Vam postaja všeč, kajne? Ta knjiga je osebna, čustvena in v njej bo ob branju uživala vsa družina! Poleg vsega tega, smo na začetku knjige pustili ravno dovolj prostora, da v to personalizirano darilo vključite še svoje osebno posvetilo.


Obdarite ga torej z nečim osebnim, unikatnim; nečim, kar mu bo pogrelo srce – personalizirano knjigo Malih junakov!