Pogosta vprašanja

Se je pri naročilu knjige Mali junaki pojavila kakšna težava ali pa le niste prepričani, kako izbrati najlepšo knjigo? Pobrskajte med našimi pogostimi vprašanji.

Se raje pogovorite po telefonu?

01 777 82 36 Na telefon smo dosegljivi od ponedeljka do petka, med 9. in 16. uro.

Na voljo smo vam tudi preko elektronske pošte:

zivijo@malijunaki.si

Za katero področje potrebujete pomoč?

7 najpogostejših vprašanj

Kaj je personalizirana knjiga?
Personalizirana knjiga Mali junaki je prav posebna knjiga, v kateri lahko vi ob naročilu določite spol, ime in celotni izgled glavnega junaka knjige. Kot takšen nato junak nastopa skozi celotno zgodbo knjige. In ne samo to! V knjigo lahko brezplačno dopišete tudi osebno posvetilo, ki bo namenjeno le otroku, ki mu podarjate knjigo, in bo natisnjeno na prvi notranji strani knjige. Več o otroških knjigah Mali junaki.
Za kakšno starost otroka so primerne knjige Mali junaki?
Domišljija ne pozna meja, zato prav nihče ni prestar ali premlad za knjigico Mali junaki. Res pa je, da boste z njimi najbolj razveselili malčke do 12. leta. V naši deželi ves čas snujemo nove knjigice, ki bodo primerne za posamezno otrokovo obdobje, vse od prvega maminega glasu ob stajici, pa do branja skupaj s sošolci.
Ima knjiga trde ali mehke platnice?
Vse knjige Mali junaki imajo trde platnice, debele liste in čvrsto vezavo, odporno na otroško navdušenje. Za vse unikatne knjige namreč želimo, da bi na policah ostale še leta in leta po nakupu in ostale kot eden najlepših spominov na otroštvo.
Lahko ob knjigi naročim tudi darilno embalažo?
Vsako knjigo lahko prejmete v prav posebni čarobni darilni škatli, ki je hkrati tudi izobraževalna in zabavna družabna igra za vašega malčka. Po dokončani personalizaciji knjige izberite možnost darilne embalaže in zaključite naročilo. Preberite si več o naših enkratnih embalažah tu.
Je za daljša imena potrebno doplačilo?
Nikakor! Vse knjige so zasnovane na način, da je v besedilo mogoče vključiti katerokoli ime. Ne bi se nam zdelo pošteno, da bi le zaradi daljšega imena nekdo moral za knjigico plačati več ali da bi bili otroci z daljšimi prikrajšani. Najkrajše ime otroka, ki je prejel knjigico Mali junaki je vsebovalo le 2 črki (fantek po imenu An), najdaljše pa 19 črk (Aleksandra Elizabeta).
Lahko dodam tudi osebno posvetilo?
Seveda! Pri vsaki knjigici lahko dodate osebno posvetilo. Nekaj primerov posvetil smo za vas že pripravili in jih boste lahko našli poleg okvirčka za vnos besedila, lahko pa si izmislite kaj unikatnega povsem sami in se pod posvetilo tudi podpišete. Zaradi različnih formatov knjig je tudi dolžina posvetila lahko različno dolga. Za vsako knjigo je pri okvirčku za vnos posvetila tudi števec, ki vam pove koliko vrstic in koliko znakov imate še na voljo.
Kako hitro dobim paket?
Mali junaki z izdelavo vsake knjigice pričnemo takoj po zaključenem plačilu (velja za naročila poravnana s kreditno kartico, PayPalom ali plačilom po predračunu) oz. oddaji naročila (v primeru plačila po povzetju). Z izborom "Hitre dostave" boste paket prejeli na želeni naslov najkasneje v 7 delovnih dneh (4,90 €), z izborom "Navadne dostave" pa boste paket prejeli najkasneje v 10 delovnih dneh (1,90 €). Če želite paket prevzeti osebno v poslovalnici, bo za vas ravno tako pripravljen najkasneje v 10 delovnih dneh, seveda brezplačno.