Najbolj zaželene knjige

Vesel božič, Svit

Naj ob božiču ne zapojejo le kraguljčki, temveč tudi vaše srce ob pogledu na navdušenje vašega malčka, ko bo pod smrečico odkril najboljše božično darilo! Določite fantkov izgled, izberite 10 prisrčnih, rimanih, preprosto razumljivih pesmic, v katerih nastopa vaš mali Božičkov pomagač in ustvarite personalizirano božično knjigo, ki je prav tako kot posamezna snežinka – edinstvena!

..več
49,99 € Ustvarite

Olivija, vedno boš moja mala punčka

Oh, zakaj tako hitro rasteš? A veš … vedno boš moja mala punčka! Knjiga, s katero lahko očka presenetite za božič in ob katerikoli drugi priložnosti. ''Olivija, vedno boš moja mala punčka'' prikaže odraščajočo dekliškost skozi ljubeče očetove oči – od vožnje s kolesom do večernega 'lahko noč'. Vsakodnevni trenutki, ki s to personalizirano knjigo ostanejo za vedno zapisani kot najlepši spomini na vez med očkom in njegovo malčico. Pripravljeni na čustveni vrtiljak? Ja, točno takšen, kot je očetovstvo.

..več
43,99 € Ustvarite

Matic, 10 razlogov, zakaj te ljubim

Ljubezen je (p)osebna, zato mu na letošnji božič na poseben način – s personalizirano knjigo – povejte »Ljubim te«. S to knjigo, ki jo lahko v celoti personalizirate, boste navdušili ob kateri koli priložnosti, ki slavi ljubezen. Personalizirajte sebe IN svojega partnerja, moža ali fanta, povejte, zakaj je za vas neskončno poseben, in tako proslavite vajin edinstven odnos. Torej, katerih je vaših 10 razlogov, zakaj ga ljubite?

..več
43,99 € Ustvarite

Rad/-a te imam, mami

Najlepše darilo za materinski dan

Personalizirana knjiga, ki jo mami lahko podarita hči ali sin, govori o vaši mami in vseh herojskih vlogah, ki jih igra v vašem življenju. Ker sta v njej tako vi kot vaša mama, je knjiga popolno darilo za materinski dan (25. marec), rojstni dan, božič ali kar tako. Polna čudovitih ilustracij in ganljivih pesmi je knjiga najlepši način za to, da mami pokažete, kako ste ji hvaležni.

..več
43,99 € Ustvarite

Vesel božič, Gal in Lila

Božična radost za DVA! Personalizirana božična knjiga je ravnokar postala DVAKRAT bolj zabavna! Ponosno vam predstavljamo ''Vesel božič, Gal in Lila'', hura! Sami izberete 10 otrokom lahko berljivih in razumljivih pesmi, s katerimi bosta vaša malčka začutila čarobnost božiča. Ker sta se znašla na seznamu pridnih otrok, ju presenetite z unikatnim personaliziranim darilom za božič, ki ju bo spremljalo tudi ob vseh naslednjih božičnih družinskih druženjih!

..več
49,99 € Ustvarite

Kim, čas je za spanje

Najboljša knjiga o večerni rutini!

Končno je tu personalizirana knjiga za dojenčke, malčke in vrtčevske otroke, ki govori o večerni rutini! V tej knjigi o večeru na kmetiji simpatične živalice s kmetije otroku pomagajo, da se pripravi na spanje. Zaradi nežnih verzov in zabavnih ilustracij, ki so popolnoma personalizirane, je ta knjiga nujna oprema za lahko noč. Najlepše darilo pod letošnjo smrečico!

..več
34,99 € 29,99 €
Ustvarite

Vita in 12 mesecev dolg božič

Najlepše darilo pod smrečico!

Podarite malčku leto, polno prazničnih dogodivščin, s to personalizirano božično knjigo za otroke! Večina božičnih knjig se 11 mesecev v letu praši na polici, a ne Vita in 12 mesecev dolg božič! Razlog za to je neverjetno zabavna zgodba, v kateri vaš malček z Božičkom preživi 12 mesecev, polnih razburljivih dejavnosti in posebnih dogodkov! Kako Božiček praznuje noč čarovnic? Kako preživlja prosti čas? Odgovore na vsa ta vprašanja najdete v tej knjigi, popolni za vse otroke, ki so nori na božič!

..več
34,99 € 29,99 €
Ustvarite

Lili postane starejša sestrica

Najboljša knjiga za starejše sestrice!

Ko pride v družino nov dojenček, je vedno lepo, za novopečeno starejšo sestrico pa lahko tudi malce naporno. Pripravite malčico na novo vlogo s personalizirano knjigo za starejše sestrice, s katero bo vez med otrokoma neuničljiva. Z zabavnimi verzi in barvitimi ilustracijami, ki prikazujejo oba otroka, bo starejša sestrica spoznala, kako vznemirljiva dogodivščina se ji obeta! Odlično darilo za božič!

..več
34,99 € 29,99 €
Ustvarite

Rodila se je Lana

Najboljše darilo za novorojenčka

Praznujte novo življenje z dojenčkovo prvo personalizirano knjigo!Knjiga je popolno darilo tako za dojenčka kot za starše. Je popolnoma personalizirana in vključuje stran, kamor starši sami vnesejo podatke o dojenčkovi teži, dolžini, datumu rojstva in barvi oči. Poleg tega pa so v knjigi tudi črnobele podobe, ki prispevajo k otrokovemu razvoju, ter dojenčku na preprost način sporočajo: vedno boš ljubljen. Najlepša knjigica, ki bo rasla skupaj z dojenčkom in čudovito božično darilo!

..več
34,99 € 29,99 €
Ustvarite