Najbolj zaželene knjige

Oliver, vedno boš moj mali fantek

Oh, zakaj tako hitro rasteš? A veš … vedno boš moj mali fantek! Knjiga, ki je prispela ravno pravi čas, da z njo presenetite očka ob prihajajočem očetovskem dnevu. ''Oliver, vedno boš moj mali fantek'' prikaže odraščajočo deškost skozi ljubeče očetove oči – od vožnje s kolesom do večernega 'lahko noč'. Vsakodnevni trenutki, ki s to personalizirano knjigo ostanejo za vedno zapisani kot najlepši spomini na vez med očkom in njegovim malčkom. Pripravljeni na čustveni vrtiljak? Ja, točno takšen, kot je očetovstvo.

..več
44,00 € 39,00 € Prelistaj

Hura, Hana! Uspelo ti je!

Knjiga mejnikov

Hura! Uspelo vam je! Našli ste popolno personalizirano knjigo otroških mejnikov, ki bo v ospredje postavila številne ''prvič'' vaše male junakinje! Zabavne pesmi, ki so nastale pod peresom Adama Wallacea, najbolje prodajanega avtorja NY Timesa, orišejo te vznemirljive in čustvene trenutke na način, ki bo navdušil vso družino. ''Hura, Hana! Uspelo ti je!'' povzdigne možnosti personalizacije knjige na popolnoma novo raven, saj sami izberete enega izmed petih knjižnih prijateljev, ki bo vašo malčico spremljal na usvajanju novih mejnikov. To je knjiga, ki jo boste cenili danes in za vedno!

..več
39,00 € Prelistaj

Žak, vedno boš moj mali fantek

Oh, zakaj tako hitro rasteš? A veš … vedno boš moj mali fantek! Knjiga, ki je najlepše presenečenje za rojstni dan. ''Žak, vedno boš moj mali fantek'' prikaže odraščajočo deškost skozi ljubeče mamine oči – od vožnje s kolesom do večernega 'lahko noč'. Vsakodnevni trenutki, ki s to personalizirano knjigo ostanejo za vedno zapisani kot najlepši spomini na vez med mamo in njenim malčkom. Pripravljeni na čustveni vrtiljak? Ja, točno takšen, kot je materinstvo.

..več
44,00 € 39,00 € Prelistaj

Vajine najlepše dogodivščine - Zarja in Domen

Posebna izdaja! Knjiga, v kateri se malčka podata na dogodivščine v obliki rimanih pesmi. Pesmi, ki jih bere mama. Pesmi, ki jih bere očka. Pesmi o starejši sestrici in mlajšem bratcu ali kateri koli drugi kombinaciji, ki si jo zamislite. Imeti sorojenca pomeni imeti prijatelja, partnerja, sopustolovca … in ta posebna izdaja ''Vajine najlepše dogodivščine – Erik in Zoja'' ju postavi v svet rim in ritma! Od peke piškotov, plezanja na drevesa, do skakanja v luže … vse se rima, vse štima!

..več
37,00 € Prelistaj

Vse najboljše, Anej

Vse najboljše - ti dve besedi bosta samo danes skupaj z rojstnodnevno pesmijo, ki je najbolj priljubljena pesem na svetu, razveselili 18 milijonov slavljencev po vsem svetu. Vav, to pa je številka! Poznate koga, ki bo obrnil novo stran v knjigi življenja? Ne glede na to ali je star dve, devet, 45 ali 60, jim pričarajte nepozabni rojstni dan z unikatno knjigo, ki med svojima platnicama združuje 10 rojstnodnevnih želja po vaši izbiri. Našo čudovito ilustrirano rojstnodnevno mojstrovino z zabavnimi, pozitivnimi sporočili bo slavljenec prebiral vedno znova in znova – letos in v prihajajočih letih. Naj se praznovanje začne!

..več
39,00 € Prelistaj

Vajine najlepše dogodivščine - Fiona in Luna

Izdaja za dvojčke

Izdaja za dvojčke! Dva junaka, dvojna zabava in dvojne dogodivščine. Vse to v rimanih pesmih. Pesmih, ki jih bere mama. Pesmih, ki jih bere očka. Pesmih o starejši sestrici in mlajšem bratcu ali kateri koli drugi kombinaciji, ki si jo zamislite. Imeti dvojčka pomeni imeti prijatelja, partnerja, sopustolovca … in ta posebna izdaja ''Vajine najlepše dogodivščine – Fiona in Luna'' ju postavi v svet rim in ritma! Od peke piškotov, plezanja na drevesa, do skakanja v luže … vse se rima, vse štima!

..več
37,00 € Prelistaj

Ko bo Katarina velika – očkova zgodba

''Moj mož je jokal, ko je prejel to knjigo, čeprav ni jokal niti na najini poroki.'' To je le eno od sporočil o naši znameniti knjigi, ki je postala povod za t. i. fenomen jokajočih očkov. Ko bo Katarina velika – očkova različica je posebna; tako posebna, kot so očki. Neprecenljivi za vas, še bolj pa za vaše male junakinje. Le kaj bo postala, ko bo velika? Bo zdravnica, ki bo ozdravila vsak vaš prehlad, morda kuharica, ki bo razvajala vaše brbončice, ali priznana arheologinja? Ne glede na to kaj postane, bo vaša srčna superjunakinja! Izberite 10 zgodb, personalizirajte njen videz in dodajte še srčno posvetilo.

..več
39,00 € Prelistaj

Ko bo Julija velika - mamina zgodba

Le kaj bo vaša malčica, ko bo velika? Bo učiteljica, pesnica ali zdravnica? Bo morda popotnica, doma povsod naokoli, ali pa prima balerina v soju odrskih luči? Če dobro pomislite ... je mogoče, da bo celo superjunakinja? :) "To smo pač mame, brez drame ne gre, takšne smo vse. A kar res pomembno je ... v karkoli že zrasteš, kamor koli jo mahneš, naj te vodi srce." Že več kot 500.000 prodanih izvodov po celem svetu!

..več
39,00 € Prelistaj

Tine reši mavrico

»Tine, rešiti morava park in mavrico,” je šepnil kačji pastir in naša pisana pustolovščina, kjer določite izgled kar dveh junakov, se lahko začne!

..več
35,00 € Prelistaj

David in zmaj

Kaj se zgodi, ko v mesto zaide zmajček? Grozni, strašljivi ... no, prijazen zmajček. Kdo ga reši? Seveda naš mali junak!

..več
27,00 € Prelistaj

Nika in skrivnost Božičkove kape

Le kaj se zgodi, ko malčica v omari najde Božičkovo kapo? Tisto, čisto pravo! Sta se starša lagala in Božiček sploh ne obstaja? Ojoj ... Brez skrbi. Ko nad mesto pade večer in v kuhinji zadišijo piškoti, vašo junakinjo čaka prav posebno presenečnje. Za vašo malčico napisala Desa Muck!

..več
35,00 € Prelistaj

Lovro odrašča: Papa duda

Ste poskusili že vse, pa duda kar noče in noče stran? Morda pa vam lahko na pomoč priskoči tale simpatična knjiga, ki bo na prijeten način vašemu malčku razložila, da siničke njegovo dudo potrebujejo veliko bolj kot on sam. Poskusiti ni greh! ;)

..več
24,00 € Prelistaj

Zala odrašča: Kahlica je zakon

Kako bi malčico prepričali, da gre na kahlico? Poskusite s tole simpatično knjigico!

..več
24,00 € Prelistaj

Luka in skrivnost Božičkove kape

Le kaj se zgodi, ko malček v omari najde Božičkovo kapo? Tisto, čisto pravo! Sta se starša lagala in Božiček sploh ne obstaja? Ojoj ... Brez skrbi. Ko nad mesto pade večer in v kuhinji zadišijo piškoti, vašega junaka čaka prav posebno presenečnje. Za vašega malčka napisala Desa Muck!

..več
35,00 € Prelistaj

Vesel božič, Noel

Paket s knjigo, ki se sveti v temi

Božiču – najčarobnejšemu delu leta – pritiče nič manj čarobno darilo. Letošnje praznike obarvajte v barve neskončne radosti z omejeno izdajo naše v temi svetleče se knjige ''Vesel božič, Noel''. A to ni le knjiga – to je čarobni PAKET, ki vključuje: ❶ personalizirano, v temi svetlečo se knjigo, ❷ čarobno svetilko, ❸ ročno izdelano leseno darilno škatlo, ❹ tri plišaste bodik'ce, ❺ brezplačno dostavo po božiču! Letos je na voljo v zgolj 500 izvodih, zato si svojega zagotovite čim prej!

..več
99,00 € Prelistaj

Ko bo Leopold velik – očkova zgodba

'Moj mož je jokal, ko je prejel to knjigo, čeprav ni jokal niti na najini poroki.'' To je le eno od sporočil o naši znameniti knjigi, ki je postala povod za t. i. fenomen jokajočih očkov. Ko bo Leopold velik – očkova različica je posebna; tako posebna, kot so očki. Neprecenljivi za vas, še bolj pa za vaše male junake. Le kaj bo postal, ko bo velik? Bo zdravnik, ki bo ozdravil vsak vaš prehlad, morda gasilec, ki bo spretno gasil požare, ali priznan košarkar? Ne glede na to kaj postane, bo zagotovo vaš srčni superjunak! Izberite 10 zgodb, personalizirajte njegov videz in dodajte še srčno posvetilo.

..več
39,00 € Prelistaj

Hura, Lev! Uspelo ti je!

Knjiga mejnikov

Hura! Uspelo vam je! Našli ste popolno personalizirano knjigo otroških mejnikov, ki bo v ospredje postavila številne ''prvič'' vašega malega junaka! Zabavne pesmi, ki so nastale pod peresom Adama Wallacea, najbolje prodajanega avtorja NY Timesa, orišejo te vznemirljive in čustvene trenutke na način, ki bo navdušil vso družino. ''Hura, Lev! Uspelo ti je!'' povzdigne možnosti personalizacije knjige na popolnoma novo raven, saj sami izberete enega izmed petih knjižnih prijateljev, ki bo vašega malčka spremljal na usvajanju novih mejnikov. To je knjiga, ki jo boste cenili danes in za vedno!

..več
39,00 € Prelistaj

Matic in pesmice za praznične dni

Feri Lainšček predstavlja omejeno izdajo božično obarvane pesniške slikanice za vašega malčka! Podarite mu nekaj resnično posebnega!

..več
33,00 € Prelistaj

Manja in pesmice za zimsko veselje

Feri Lainšček je napisal najlepše jesensko-zimske pesmice za vašo malčico!

..več
33,00 € Prelistaj

Ema na Deteljniku

Pravljična pustolovščina, v kateri vaša malčica nastopi skupaj z govorečim konjem. Poučna zgodba, zanimiv zaplet in srečen konec.

..več
33,00 € Prelistaj

Julija in pesmice za praznične dni

Feri Lainšček predstavlja omejeno izdajo božično obarvane pesniške slikanice za vašo malčico! Podarite ji nekaj resnično posebnega!

..več
33,00 € Prelistaj

Vesel božič, Svit

Naj ob božiču ne zapojejo le kraguljčki, temveč tudi vaše srce ob pogledu na navdušenje vašega malčka, ki se bo skupaj z Božičkom, gospo Božičko, Rudolfom, božično smrečico in drugimi, podal po poti odkrivanja pravih božičnih vrednot. Določite otrokov izgled, izberite 10 srčnih, rimanih, preprosto razumljivih pesmic, v katerih nastopa vaša mala zvezdica in ustvarite personalizirano knjigo, ki je prav tako kot posamezna snežinka – edinstvena!

..več
39,00 € Prelistaj

Tadeja in čarobni kovček

Knjiga, v kateri se bo vaša malčica odpravila na prav posebno morsko dogodivščino. Ja! V njej ne bo manjkalo pisanih rib, razigranih delfinov, magičnih biserov in ... simpatično nerodnih piratov!

..več
33,00 € Prelistaj

Jure in čudežni snežak

Le kateri mali junak si ne bi želel zlate medalje s tekmovanja?! Naj jo vaš malček osvoji skupaj s čudežnim snežakom!

..več
29,00 € Prelistaj

Tisa, vedno boš moja mala punčka

Oh, zakaj tako hitro rasteš? A veš … vedno boš moja mala punčka! Knjiga, ki je najlepše presenečenje za rojstni dan. ''Tisa, vedno boš moja mala punčka'' prikaže odraščajočo dekliškost skozi ljubeče mamine oči – od vožnje s kolesom do večernega 'lahko noč'. Vsakodnevni trenutki, ki s to personalizirano knjigo ostanejo za vedno zapisani kot najlepši spomini na vez med mamo in njeno malčico. Pripravljeni na čustveni vrtiljak? Ja, točno takšen, kot je materinstvo.

..več
44,00 € 39,00 € Prelistaj

Nika in pesmice za sončne dni

Prva personalizirana pesniška slikanica na našem planetu. V njej je zbranih 10 pesmic o vaši malčici, ki dišijo po pomladi in poletju. O ptičkih, ljubezni, poletni nevihti, kitu, seveda zlati mamici in tudi zdravniku. Pesniško slikanico je za Male junake napisal en in edini Feri Lainšček.

..več
33,00 € Prelistaj

Kaja in čudežni snežak

Le katera mala junakinja si ne bi želela zlate medalje s tekmovanja?! Naj jo vaša malčica osvoji skupaj s čudežnim snežakom!

..več
29,00 € Prelistaj

Filip in pesmice za sončne dni

Pesmice o vašem malčku, ki dišijo po pomladi in poletju. O ptičkih, pomladi, poletni nevihti, kitu in tudi zdravniku. Napisal Feri Lainšček.

..več
33,00 € Prelistaj

Vse najboljše, Lucija

Vse najboljše - ti dve besedi bosta samo danes skupaj z rojstnodnevno pesmijo, ki je najbolj priljubljena pesem na svetu, razveselili 18 milijonov slavljencev po vsem svetu. Vav, to pa je številka! Poznate koga, ki bo obrnil novo stran v knjigi življenja? Ne glede na to ali je star dve, devet, 45 ali 60, jim pričarajte nepozabni rojstni dan z unikatno knjigo, ki med svojima platnicama združuje 10 rojstnodnevnih želja po vaši izbiri. Našo čudovito ilustrirano rojstnodnevno mojstrovino z zabavnimi, pozitivnimi sporočili bo slavljenec prebiral vedno znova in znova – letos in v prihajajočih letih. Naj se praznovanje začne!

..več
39,00 € Prelistaj

Dorian in čarobni kovček

Knjiga, v kateri se bo vaš malček odpravil na prav posebno morsko dogodivščino. Ja! V njej ne bo manjkalo pisanih rib, razigranih delfinov, magičnih biserov in ... simpatično nerodnih piratov!

..več
33,00 € Prelistaj

Tinkara reši mavrico

»Tinkara, rešiti morava park in mavrico,” je šepnil kačji pastir in naša pisana pustolovščina, kjer določite izgled kar dveh junakov, se lahko začne!

..več
35,00 € Prelistaj

Vesel božič, Naja

Paket s knjigo, ki se sveti v temi

Božiču – najčarobnejšemu delu leta – pritiče nič manj čarobno darilo. Letošnje praznike obarvajte v barve neskončne radosti z omejeno izdajo naše v temi svetleče se knjige ''Vesel božič, Naja''. A to ni le knjiga – to je čarobni PAKET, ki vključuje: ❶ personalizirano, v temi svetlečo se knjigo, ❷ čarobno svetilko, ❸ ročno izdelano leseno darilno škatlo, ❹ tri plišaste bodik'ce, ❺ brezplačno dostavo po božiču! Letos je na voljo v zgolj 500 izvodih, zato si svojega zagotovite čim prej!

..več
99,00 € Prelistaj

Aljaž odrašča: Lahko noč, bavbav

Kako bi malčka prepričali, da v omari ni pošasti in lahko zaspančka sam? Poskusite s tole simpatično knjigico!

..več
24,00 € Prelistaj

Jaz sem Titina in takšna pač sem

Personalizirana knjiga, ki vsebuje kar 15 enkratnih, hudomušnih, pa tudi življenjskih zgodbic. Izpod peresa Dese Muck se vedno vse kar šibi od iskrenosti, otroške domišljije in nagajivosti. Ja. Naša Titina je tudi nagajiva. In kdaj pa kdaj si tudi kaj izmisli. Seveda se zgodi, da vsake toliko kaj ušpiči. Tudi mi smo tokrat nekaj ušpičili: namreč pri Desini knjigi lahko izbirate med 4 različnimi naslovnicami, ki bodo še bolj poudarile unikatnost vašega otroka.

..več
37,00 € Prelistaj