Najbolj zaželene knjige

Matic, 10 razlogov, zakaj te ljubim

-10 €! Le za kratek čas!

Ljubezen je (p)osebna, zato na poseben način – s personalizirano knjigo – povejte »Ljubim te«. S to knjigo, ki jo lahko v celoti personalizirate, boste navdušili za valentinovo ali ob kateri koli priložnosti, ki slavi ljubezen. Personalizirajte sebe IN svojega partnerja, moža ali fanta, povejte, zakaj je za vas neskončno poseben, in tako proslavite vajin edinstven odnos. Torej, katerih je vaših 10 razlogov, zakaj ga ljubite?

..več
44,00 € 34,00 € Prelistaj

Nina, 10 razlogov, zakaj te ljubim

-10 €! Le za kratek čas!

Ljubezen je (p)osebna, zato na poseben način – s personalizirano knjigo – povejte »Ljubim te«. S to knjigo, ki jo lahko v celoti personalizirate, boste navdušili za valentinovo ali ob kateri koli priložnosti, ki slavi ljubezen. Personalizirajte sebe IN svojo partnerko, ženo ali punco, povejte, zakaj je za vas neskončno posebna, in tako proslavite vajin edinstven odnos. Torej, katerih je vaših 10 razlogov, zakaj jo ljubite?

..več
44,00 € 34,00 € Prelistaj

Oliver, vedno boš moj mali fantek

25 % POPUSTA

Oh, zakaj tako hitro rasteš? A veš … vedno boš moj mali fantek! Knjiga, s katero lahko očka presenetite to valentinovo. ''Oliver, vedno boš moj mali fantek'' prikaže odraščajočo deškost skozi ljubeče očetove oči – od vožnje s kolesom do večernega 'lahko noč'. Vsakodnevni trenutki, ki s to personalizirano knjigo ostanejo za vedno zapisani kot najlepši spomini na vez med očkom in njegovim malčkom. Pripravljeni na čustveni vrtiljak? Ja, točno takšen, kot je očetovstvo.

..več
49,00 € 36,75 € Prelistaj

Ko bo Vasja velik – očkova zgodba

25 % POPUSTA

''Le stežka se prebijeva čez prvo stran brez solz v očeh! Navdušen je na svojo knjigo!'' To je le en izmed komentarjev na našo personalizirano knjigo za očke. Zaradi personaliziranega videza očka in malega junaka, ki se skupaj pojavita na naslovnici in vsaki strani, gre za najlepše darilo, s katerim lahko presenetite očka za valentinovo. Za piko na i smo dodali še možnost vpisa ljubkovalnega imena za očka, ki v naši knjižni uspešnici sanjari o tem, kaj bo njegov malček postal, ko odraste. Navdihujoče za otroke, čustveno za očke – zmagovalna kombinacija!

..več
49,00 € 36,75 € Prelistaj

Tisa, vedno boš moja mala punčka

25 % POPUSTA

Oh, zakaj tako hitro rasteš? A veš … vedno boš moja mala punčka! Knjiga, ki je najlepše presenečenje za valentinovo. ''Tisa, vedno boš moja mala punčka'' prikaže odraščajočo dekliškost skozi ljubeče mamine oči – od vožnje s kolesom do večernega 'lahko noč'. Vsakodnevni trenutki, ki s to personalizirano knjigo ostanejo za vedno zapisani kot najlepši spomini na vez med mamo in njeno malčico. Pripravljeni na čustveni vrtiljak? Ja, točno takšen, kot je materinstvo.

..več
49,00 € 36,75 € Prelistaj

Družina Emeršič

25 % POPUSTA

Tokrat predstavljamo knjigo, kjer personalizirate 3 družinske člane! Tako je, otrok + mama + oče = najboljše valentinovo darilo, namenjeno vsej družini! Otroci in starši pokajo od ponosa, ko na platnici knjižne uspešnice zagledajo svojo podobo. Valentinovo bo tako ob prebiranju smešnih in odštekanih rim nepozabno, družinske vezi pa močne in edinstvene.

..več
49,00 € 36,75 € Prelistaj

Družina Deu

25 % POPUSTA

Tokrat prvič predstavljamo knjigo, kjer personalizirate 4 družinske člane! Tako je, 2 otroka + mama + oče = najboljše valentinovo darilo, namenjeno vsej družini! Otroci in starši vsi pokajo od ponosa, ko na platnici knjižne uspešnice zagledajo svojo podobo. Valentinovo bo tako ob prebiranju smešnih in odštekanih rim nepozabno, družinske vezi pa močne in edinstvene.

..več
49,00 € 36,75 € Prelistaj

Družina Tomažič

25 % POPUSTA

Tokrat prvič predstavljamo knjigo, kjer personalizirate 5 družinskih članov! Tako je, 3 otroci + mama + oče = najboljše valentinovo darilo, namenjeno vsej družini! Otroci in starši vsi pokajo od ponosa, ko na platnici knjižne uspešnice zagledajo svojo podobo. Valentinovo bo tako ob prebiranju smešnih in odštekanih rim nepozabno, družinske vezi pa močne in edinstvene.

..več
49,00 € 36,75 € Prelistaj

Babi, Dedi, vedno bom vajina mala Lili

NAJBOLJŠE DARILO ZA STARE STARŠE!

Knjiga, kjer glavno vlogo prevzemajo babica, dedek in vnukinja, je knjiga, v kateri se prepletajo igrivost in modrost, brezskrbnost in preudarnost, ljubezen in veselje. Vse, kar je neminljivo in brezčasno. Zgodbe bodo babico, dedka in vnukinjo popeljale v svet neraziskanih krajev in novih pripetljajev. Pripravite se na smeh, solze in objeme!

..več
49,00 € 44,00 € Prelistaj

Dedi, vedno bom tvoja mala Rubi

NAJBOLJŠE DARILO ZA DEDKA!

"Dedi, vedno bom tvoja mala Rubi" je knjiga, v kateri se prepletajo igrivost in modrost, brezskrbnost in preudarnost, ljubezen in veselje. Vse, kar je neminljivo in brezčasno. Zgodbe bodo dedka in vnukinjo popeljale v svet neraziskanih krajev in novih pripetljajev. Pripravite se na smeh, solze in objeme!

..več
49,00 € 44,00 € Prelistaj

Babi, vedno bom tvoj mali Oskar

NAJBOLJŠE DARILO ZA BABICO!

"Babi, vedno bom tvoj mali Oskar" je knjiga, v kateri se prepletajo igrivost in modrost, brezskrbnost in preudarnost, ljubezen in veselje. Vse, kar je neminljivo in brezčasno. Zgodbe bodo babico in vnuka popeljale v svet neraziskanih krajev in novih pripetljajev. Pripravite se na smeh, solze in objeme!

..več
49,00 € 44,00 € Prelistaj

Vaše najlepše dogodivščine - Nace, Aleks in Vida

Izdaja za tri sorojence

Izdaja za tri! Trije junaki, trojna zabava in trojne dogodivščine. Vse to v rimanih pesmih. Pesmih, ki jih bere mama. Pesmih, ki jih bere očka. Imeti dva sorojenca pomeni imeti dva prijatelja, partnerja, sopustolovca ... in ta posebna izdaja ''Vaše najlepše dogodivščine – Nace, Aleks in Vidal'' jih postavi v svet rim in ritma! Od peke piškotov, plezanja na drevesa, do skakanja v luže … vse se rima, vse štima!

..več
49,00 € Prelistaj

Ava, vedno boš najina mala punčka

NAJBOLJŠE DARILO ZA DRUŽINO!

Oh, zakaj tako hitro rasteš? A veš … vedno boš najina mala punčka! Knjiga, s katero lahko očka ali mamo presenetite ob kateri koli priložnosti. ''Ava, vedno boš najina mala punčka'' prikaže odraščajočo dekliškost skozi ljubeče oči staršev – od vožnje s kolesom do večernega 'lahko noč'. Vsakodnevni trenutki, ki s to personalizirano knjigo ostanejo za vedno zapisani kot najlepši spomini na vez med staršema in njuno malčico. Pripravljeni na čustveni vrtiljak? Ja, točno takšen, kot je starševstvo.

..več
49,00 € 44,00 € Prelistaj