Najbolj zaželene knjige

Mojih 10 božičnih želja zate, Oči. Tvoja Sofija

ZADNJA PRILOŽNOST ZA DOSTAVO DO BOŽIČA!

Iščete prikupno, unikatno božično darilo za očka, ki vse že ima in ničesar pravzaprav zares ne potrebuje? Potem ste na pravem mestu! V tej personalizirani božični knjigi njegova mala punčka z njim deli 10 srčnih božičnih želja, ki jih dopolnjujejo zabavne in živahne praznično obarvane ilustracije. Niti sam bradati mož ne bi mogel prekositi te knjige, namenjene krepitvi vezi med očkom in malčico.

..več
43,00 € Prelistaj

Oliver, vedno boš moj mali fantek

Zadnja priložnost za dostavo do božiča!

Oh, zakaj tako hitro rasteš? A veš … vedno boš moj mali fantek! Knjiga, s katero lahko očka presenetite ob kateri koli priložnosti. ''Oliver, vedno boš moj mali fantek'' prikaže odraščajočo deškost skozi ljubeče očetove oči – od vožnje s kolesom do večernega 'lahko noč'. Vsakodnevni trenutki, ki s to personalizirano knjigo ostanejo za vedno zapisani kot najlepši spomini na vez med očkom in njegovim malčkom. Pripravljeni na čustveni vrtiljak? Ja, točno takšen, kot je očetovstvo.

..več
43,00 € Prelistaj

Matic, 10 razlogov, zakaj te ljubim

ZADNJA PRILOŽNOST ZA DOSTAVO DO BOŽIČA!

Ljubezen je (p)osebna, zato na poseben način – s personalizirano knjigo – povejte »Ljubim te«. S to knjigo, ki jo lahko v celoti personalizirate, boste navdušili ob kateri koli priložnosti, ki slavi ljubezen. Personalizirajte sebe IN svojega partnerja, moža ali fanta, povejte, zakaj je za vas neskončno poseben, in tako proslavite vajin edinstven odnos. Torej, katerih je vaših 10 razlogov, zakaj ga ljubite?

..več
43,00 € Prelistaj

Mojih 15 božičnih želja zate, Mamica. Tvoja Pika

ZADNJA PRILOŽNOST ZA DOSTAVO DO BOŽIČA!

Posebna izdaja! Knjiga s 15 živahnimi ilustracijami in praznično naslovnico je popolno darilo za mami. V njej njena mala punčka z njo deli 15 srčnih in prikupnih božičnih želja, namenjenih krepitvi vezi med mami in malčico. Kako pustiti mami, ki sicer že vse ima, odprtih ust? Odgovor je na dlani! Niti sam bradati mož ne bi mogel prekositi te knjige!

..več
53,00 € Prelistaj

Družina Deu

ZADNJA PRILOŽNOST ZA DOSTAVO DO BOŽIČA!

Tokrat prvič predstavljamo knjigo, kjer personalizirate 4 družinske člane! Tako je, 2 otroka + mama + oče = najboljše darilo, namenjeno vsej družini! Otroci in starši vsi pokajo od ponosa, ko na platnici knjižne uspešnice zagledajo svojo podobo. Očetovski dan (20. junij) bo tako ob prebiranju smešnih in odštekanih rim nepozaben, družinske vezi pa močne in edinstvene.

..več
43,00 € Prelistaj

Nina, 10 razlogov, zakaj te ljubim

ZADNJA PRILOŽNOST ZA DOSTAVO DO BOŽIČA!

Ljubezen je (p)osebna, zato na poseben način – s personalizirano knjigo – povejte »Ljubim te«. S to knjigo, ki jo lahko v celoti personalizirate, boste navdušili ob kateri koli priložnosti, ki slavi ljubezen. Personalizirajte sebe IN svojo partnerko, ženo ali punco, povejte, zakaj je za vas neskončno posebna, in tako proslavite vajin edinstven odnos. Torej, katerih je vaših 10 razlogov, zakaj jo ljubite?

..več
43,00 € Prelistaj

Ko bo Vasja velik – očkova zgodba

ZADNJA PRILOŽNOST ZA DOSTAVO DO BOŽIČA!

''Le stežka se prebijeva čez prvo stran brez solz v očeh! Navdušen je na svojo knjigo!'' To je le en izmed komentarjev na našo personalizirano knjigo za očke. Zaradi personaliziranega videza očka in malega junaka, ki se skupaj pojavita na naslovnici in vsaki strani, gre za najlepše darilo, s katerim lahko presenetite očka ob kateri koli priložnosti. Za piko na i smo dodali še možnost vpisa ljubkovalnega imena za očka, ki v naši knjižni uspešnici sanjari o tem, kaj bo njegov malček postal, ko odraste. Navdihujoče za otroke, čustveno za očke – zmagovalna kombinacija!

..več
43,00 € Prelistaj

Mojih 10 božičnih želja zate, Mamica. Tvoj Matevž

ZADNJA PRILOŽNOST ZA DOSTAVO DO BOŽIČA!

Iščete prikupno, unikatno božično darilo za mami, ki vse že ima in ničesar pravzaprav zares ne potrebuje? Potem ste na pravem mestu! V tej personalizirani božični knjigi njen mali fantek z njo deli 10 srčnih božičnih želja, ki jih dopolnjujejo zabavne in živahne praznično obarvane ilustracije. Niti sam bradati mož ne bi mogel prekositi te knjige, namenjene krepitvi vezi med mami in malčkom.

..več
43,00 € Prelistaj

Mojih 15 božičnih želja zate, Ati. Tvoja Tineja

ZADNJA PRILOŽNOST ZA DOSTAVO DO BOŽIČA!

Posebna izdaja! Knjiga s 15 živahnimi ilustracijami in praznično naslovnico je popolno darilo za očka. V njej njegova mala punčka z njim deli 15 srčnih in prikupnih božičnih želja, namenjenih krepitvi vezi med očkom in malčico. Kako pustiti očka, ki sicer že vse ima, odprtih ust? Odgovor je na dlani! Niti sam bradati mož ne bi mogel prekositi te knjige!

..več
53,00 € Prelistaj