Najbolj zaželene knjige

Vse najboljše, Anej

»Vse najboljše!« Ti dve besedi bosta samo danes skupaj z rojstnodnevno pesmijo, ki je najbolj priljubljena pesem na svetu, razveselili 18 milijonov slavljencev po vsem svetu. Vav, to pa je številka! Poznate koga, ki bo obrnil novo stran v knjigi življenja? Ne glede na to ali je star dve, devet, 45 ali 60, jim pričarajte nepozabni rojstni dan z unikatno knjigo, ki med svojima platnicama združuje 10 ali 15 rojstnodnevnih želja po vaši izbiri. Našo čudovito ilustrirano rojstnodnevno mojstrovino z zabavnimi, pozitivnimi sporočili bo slavljenec prebiral vedno znova in znova – letos in v prihajajočih letih. Naj se praznovanje začne!

..več
43,99 € 38,99 €
Ustvarite

Rodil se je Arne

Najboljše darilo za novorojenčka

Praznujte novo življenje z dojenčkovo prvo personalizirano knjigo!Knjiga je popolno darilo tako za dojenčka kot za starše. Je popolnoma personalizirana in vključuje stran, kamor starši sami vnesejo podatke o dojenčkovi teži, dolžini, datumu rojstva in barvi oči. Poleg tega pa so v knjigi tudi črnobele podobe, ki prispevajo k otrokovemu razvoju, ter dojenčku na preprost način sporočajo: vedno boš ljubljen. Najlepša knjigica, ki bo rasla skupaj z dojenčkom!

..več
34,99 € 29,99 €
Ustvarite

Olivija, vedno boš moja mala punčka

Oh, zakaj tako hitro rasteš? A veš … vedno boš moja mala punčka! Knjiga, s katero lahko očka presenetite ob kateri koli priložnosti. ''Olivija, vedno boš moja mala punčka'' prikaže odraščajočo dekliškost skozi ljubeče očetove oči – od vožnje s kolesom do večernega 'lahko noč'. Vsakodnevni trenutki, ki s to personalizirano knjigo ostanejo za vedno zapisani kot najlepši spomini na vez med očkom in njegovo malčico. Pripravljeni na čustveni vrtiljak? Ja, točno takšen, kot je očetovstvo.

..več
43,99 € 38,99 €
Ustvarite

Matic, 10 razlogov, zakaj te ljubim

Ljubezen je (p)osebna, zato na poseben način – s personalizirano knjigo – povejte »Ljubim te«. S to knjigo, ki jo lahko v celoti personalizirate, boste navdušili ob kateri koli priložnosti, ki slavi ljubezen. Personalizirajte sebe IN svojega partnerja, moža ali fanta, povejte, zakaj je za vas neskončno poseben, in tako proslavite vajin edinstven odnos. Torej, katerih je vaših 10 razlogov, zakaj ga ljubite?

..več
43,99 € 38,99 €
Ustvarite

Rad/-a te imam, mami

Najlepše darilo za materinski dan

Personalizirana knjiga, ki jo mami lahko podarita hči ali sin, govori o vaši mami in vseh herojskih vlogah, ki jih igra v vašem življenju. Ker sta v njej tako vi kot vaša mama, je knjiga popolno darilo za materinski dan (25. marec), rojstni dan ali kar tako. Polna čudovitih ilustracij in ganljivih pesmi je knjiga najlepši način za to, da mami pokažete, kako ste ji hvaležni.

..več
43,99 € 38,99 €
Ustvarite

Ko bo Vasja velik – očkova zgodba

''Le stežka se prebijeva čez prvo stran brez solz v očeh! Navdušen je na svojo knjigo!'' To je le en izmed komentarjev na našo personalizirano knjigo za očke. Zaradi personaliziranega videza očka in malega junaka, ki se skupaj pojavita na naslovnici in vsaki strani, gre za najlepše darilo, s katerim lahko presenetite očka ob kateri koli priložnosti. Za piko na i smo dodali še možnost vpisa ljubkovalnega imena za očka, ki v naši knjižni uspešnici sanjari o tem, kaj bo njegov malček postal, ko odraste. Navdihujoče za otroke, čustveno za očke – zmagovalna kombinacija!

..več
43,99 € 38,99 €
Ustvarite

Cilka in dinozavri na obisku

Najboljše darilo za dino navdušence!

Cilka in dinozavri na obisku je popolna knjiga za vse otroke, ki obožujejo dinozavre! Spodbudite otrokovo zanimanje za veličastna bitja, ki so nekoč hodila po našem planetu, s knjigo, v kateri igra glavno vlogo! No, soj žarometov si deklica v knjigi deli s prijatelji, ki pridejo na obisk, in ti prijatelji niso nič drugega kot dinozavri!

..več
34,99 € 29,99 €
Ustvarite

Lili postane starejša sestrica

Najboljša knjiga za starejše sestrice!

Ko pride v družino nov dojenček, je vedno lepo, za novopečeno starejšo sestrico pa lahko tudi malce naporno. Pripravite malčico na novo vlogo s personalizirano knjigo za starejše sestrice, s katero bo vez med otrokoma neuničljiva. Z zabavnimi verzi in barvitimi ilustracijami, ki prikazujejo oba otroka, bo starejša sestrica spoznala, kako vznemirljiva dogodivščina se ji obeta!

..več
34,99 € 29,99 €
Ustvarite

Klemen, ljubezen moja

Najbolj romantično darilo

Naša nova personalizirana knjiga Klemen, ljubezen moja je najbolj romantično darilo za vašega fanta ali moža, kar si jih lahko zamislite. Zagotovo si zasluži, da jo sodite po njeni neverjetno realistično narisani platnici, saj imate tokrat na voljo mnogo več personalizacijskih možnosti kot kadarkoli prej. Preiskusite naš novi personalizator Hero Palette™ in uživajte v barvitih ilustracijah, ki kažejo vašega dragega v raznoraznih junaških vlogah. In še najpomembnejše, vsaka pesem govori o enem od razlogov za to, da je prav on ljubezen vašega življenja.

..več
43,99 € 38,99 €
Ustvarite