Najlepša darila za otroke

So otroške knjige Mali junaki najlepše darilo za vašega otroka? Prav gotovo ne. Ne morejo se kosati s sprehodom po bližnjem gozdu, z norčavim skakanjem po lužah in neskočnimi uricami v družbi vrstnikov.

Pa vendar si želimo, da boste v naših zgodbah prepoznali priložnost, da vzamete malčka v naročje in skupaj preživite kakšen lep in umirjen večer.

Naše knjige so primerne tako za tiste naj-naj-najmlajše, ki se na mamičin in očkov glas šele navajajo, tiste, ki se že spoznavajo s čačkami, ki jim odrasli pravimo črke in besede, pa tudi tiste, ki bi radi za bralno značko učiteljici in sošolcem predstavili nekaj prav posebnega – knjigo, v kateri so glavni junak prav oni sami!

Kako za darilo izbrati pravo knjigo?

Mali junaki vam ponujamo širok nabor knjig, vsaka izmed njih pa ima prav poseben nauk, ki bo malčka gotovo naučil nekaj lepega na poti odraščanja. V prav vsaki pa lahko vi določite spol, ime in celotni izgled glavnega junaka ter na koncu pripišete še osebno posvetilo, ki bo vaše darilo naredilo še toliko bolj posebno in unikatno.

In če boste želeli knjigo podariti na ličen in hkrati atraktiven način, lahko vsako knjigo podarite tudi v simpatični darilni škatli, ki pa je poleg tega še zabavna družabna igra za vso družino. Na voljo imate magično darilno škatlo Čarobna dežela, posebni škatli za rojstni dan Mavrična cesta ali Dirka tisočletja in pa praznično škatlo Božiček.

Če pa imate pri izbiri najlepšega otroškega darila še kakšno vprašanje, smo v vsakem trenutku dosegljivi na zivijo@malijunaki.si in 01 777 82 36.