Čarobna darilna embalaža

Podarjate otroško knjigo Mali junaki za rojstni dan, božič ali kakšno drugo prav posebno priložnost? Priporočamo vam, da jo podarite v čarobni darilni embalaži. Ne le, da boste knjigo podarili na ličen in simpatičen način, čarobna darilna embalaža je tudi zabavna družabna igra za vaše najmlajše.

Čarobna darilna embalaža je primerna za vse knjige Mali junaki, na njej pa piše "Nekaj čarobnega samo zate. Iz dežele tam daleč, daleč, daleč, daleč ..."

A čarobna darilna embalaža pa še zdaleč ni samo to. Je še mnogo mnogo več.

Družabna igra Čarobna dežela

Vsaka čarobna darilna embalaža je tudi zabavna družabna igra, ob kateri boste starši s svojimi malčki preživeli neskončne zabavne in poučne urice.

Na zadnji strani (na dnu) darilne embalaže je ilustracija Čarobne dežele, v pokrovu škatle mreža 16 polj, petih različnih barv in enega “bonus” polja, na straneh pa navodila za izvajanje nalog.

Igra poteka tako, da igralec, ki je na vrsti, v pokrov embalaže vrže igralno kocko. Ko se kocka ustavi, pogleda barvo polja, na katerem je pristala in odčita število pik na kocki. Na ustrezni stranici škatle preveri, kakšna je njegova naloga.

Nekaj primerov nalog:

• V svoji okolici najdi nekaj rdečega
• Preštej pikapolonice v Čarobni deželi
• Naredi srečen izraz na obrazu
• Trikrat vzklikni hura
• Objami svojega soigralca

Tudi za starše, dedke in babice
Vzemite si čas in ob zabavni igri Čarobna dežela tudi vi prebudite otroka v sebi.
Za igro potrebujete igralno kocko
Za igranje igre Čarobna dežela potrebujete le igralno kocko.
Razmigajmo telo in možgančke
Igra spodbuja aktivnost, druženje in ponuja neskončne možnosti učenja.

Doplačilo za čarobno darilno embalažo znaša 4,90 €. Za namen pošiljanja bo darilna embalaža še dodatno zavita v kartonasto kuverto.