Najbolj zaželene knjige

Vse najboljše, Lucija

»Vse najboljše!« Ti dve besedi bosta samo danes skupaj z rojstnodnevno pesmijo, ki je najbolj priljubljena pesem na svetu, razveselili 18 milijonov slavljencev po vsem svetu. Vav, to pa je številka! Poznate koga, ki bo obrnil novo stran v knjigi življenja? Ne glede na to ali je star dve, devet, 45 ali 60, jim pričarajte nepozabni rojstni dan z unikatno knjigo, ki med svojima platnicama združuje 10 ali 15 rojstnodnevnih želja po vaši izbiri. Našo čudovito ilustrirano rojstnodnevno mojstrovino z zabavnimi, pozitivnimi sporočili bo slavljenec prebiral vedno znova in znova – letos in v prihajajočih letih. Naj se praznovanje začne!

..več
43,99 € 38,99 €
Ustvarite

Rodila se je Lana

Najboljše darilo za novorojenčka

Praznujte novo življenje z dojenčkovo prvo personalizirano knjigo!Knjiga je popolno darilo tako za dojenčka kot za starše. Je popolnoma personalizirana in vključuje stran, kamor starši sami vnesejo podatke o dojenčkovi teži, dolžini, datumu rojstva in barvi oči. Poleg tega pa so v knjigi tudi črnobele podobe, ki prispevajo k otrokovemu razvoju, ter dojenčku na preprost način sporočajo: vedno boš ljubljen. Najlepša knjigica, ki bo rasla skupaj z dojenčkom!

..več
34,99 € 29,99 €
Ustvarite

Oliver, vedno boš moj mali fantek

Oh, zakaj tako hitro rasteš? A veš … vedno boš moj mali fantek! Knjiga, s katero lahko očka presenetite ob kateri koli priložnosti. ''Oliver, vedno boš moj mali fantek'' prikaže odraščajočo deškost skozi ljubeče očetove oči – od vožnje s kolesom do večernega 'lahko noč'. Vsakodnevni trenutki, ki s to personalizirano knjigo ostanejo za vedno zapisani kot najlepši spomini na vez med očkom in njegovim malčkom. Pripravljeni na čustveni vrtiljak? Ja, točno takšen, kot je očetovstvo.

..več
43,99 € 38,99 €
Ustvarite