Najbolj zaželene knjige

Vse najboljše, Anej

»Vse najboljše!« Ti dve besedi bosta samo danes skupaj z rojstnodnevno pesmijo, ki je najbolj priljubljena pesem na svetu, razveselili 18 milijonov slavljencev po vsem svetu. Vav, to pa je številka! Poznate koga, ki bo obrnil novo stran v knjigi življenja? Ne glede na to ali je star dve, devet, 45 ali 60, jim pričarajte nepozabni rojstni dan z unikatno knjigo, ki med svojima platnicama združuje 10 ali 15 rojstnodnevnih želja po vaši izbiri. Našo čudovito ilustrirano rojstnodnevno mojstrovino z zabavnimi, pozitivnimi sporočili bo slavljenec prebiral vedno znova in znova – letos in v prihajajočih letih. Naj se praznovanje začne!

..več
43,99 € Ustvarite

Marko gre v šolo

Najboljša knjiga o prvem šolskem dnevu!

Iščete popolno božično darilo za spomin na prvi šolski dan? Morda spodbudno knjigo, ki bo otroku pomagala premagati strah pred šolo? Ali nekaj malega za vrnitev v šolske klopi? Pokažite otroku, kako zabavna je šola s personalizirano knjigo za prvošolčke in šolarje! Popeljala vas bo v vznemirljivi svet črk, številk, sklepanja novih prijateljstev in drugih nepozabnih šolskih pustolovščin!

..več
39,99 € Ustvarite

Rad/-a te imam, mami

Najlepša knjiga za mamo

Personalizirana knjiga, ki jo mami lahko podarita hči ali sin, govori o vaši mami in vseh herojskih vlogah, ki jih igra v vašem življenju. Ker sta v njej tako vi kot vaša mama, je knjiga popolno darilo za materinski dan (25. marec), rojstni dan, božič ali kar tako. Polna čudovitih ilustracij in ganljivih pesmi je knjiga najlepši način za to, da mami pokažete, kako ste ji hvaležni.

..več
43,99 € Ustvarite