PERSONALIZIRANE BOŽIČNE KNJIGE

Božič, ta čaroben del leta, bo z eno izmed naših personaliziranih božičnih knjig postal nepozaben in brez dvoma najčarobnejši. Edino vprašanje je pravzaprav, katero knjigo izbrati – za enega ali dva junaka, morda tisto, ki se sveti v temi? Prav vsaka bo prižgala iskrice v očeh!

Vesel božič, Gal in Lila

Božična radost za DVA! Personalizirana božična knjiga je ravnokar postala DVAKRAT bolj zabavna! Ponosno vam predstavljamo ''Vesel božič, Gal in Lila'', hura! Sami izberete 10 otrokom lahko berljivih in razumljivih pesmi, s katerimi bosta vaša malčka začutila čarobnost božiča. Ker sta se znašla na seznamu pridnih otrok, ju presenetite z unikatnim darilom, ki ju bo spremljalo tudi ob vseh naslednjih božičnih družinskih druženjih!

..več
49,00 € Prelistaj

Vesel božič, Naja

Božiču – najčarobnejšemu delu leta – pritiče nič manj čarobno darilo. Letošnje praznike obarvajte v barve neskončne radosti z omejeno izdajo naše v temi svetleče se knjige ''Vesel božič, Naja''. A to ni le knjiga – to je čarobni PAKET, ki vključuje: ❶ personalizirano, v temi svetlečo se knjigo, ❷ čarobno svetilko, ❸ ročno izdelano leseno darilno škatlo, ❹ tri plišaste bodik'ce, ❺ brezplačno dostavo!

..več
90,00 € Prelistaj