Če iščete popolno božično darilo za malčka, mamico, očka ali boljšo polovico ste prišli na pravi naslov!

Naše čudovite personalizirane božične knjige, polne prazničnega veselja, bodo letos najboljše darilo pod božičnim drevescem!

Solze sreče zagotovljene!

*Popusti se ne seštevajo.

Vesel božič, Gal in Lila

Božična radost za DVA! Personalizirana božična knjiga je ravnokar postala DVAKRAT bolj zabavna! Ponosno vam predstavljamo ''Vesel božič, Gal in Lila'', hura! Sami izberete 10 otrokom lahko berljivih in razumljivih pesmi, s katerimi bosta vaša malčka začutila čarobnost božiča. Ker sta se znašla na seznamu pridnih otrok, ju presenetite z unikatnim personaliziranim darilom za božič, ki ju bo spremljalo tudi ob vseh naslednjih božičnih družinskih druženjih!

..več
49,99 € Ustvarite

Vesel božič, Svit

Naj ob božiču ne zapojejo le kraguljčki, temveč tudi vaše srce ob pogledu na navdušenje vašega malčka, ko bo pod smrečico odkril najboljše božično darilo! Določite fantkov izgled, izberite 10 prisrčnih, rimanih, preprosto razumljivih pesmic, v katerih nastopa vaš mali Božičkov pomagač in ustvarite personalizirano božično knjigo, ki je prav tako kot posamezna snežinka – edinstvena!

..več
49,99 € Ustvarite

Nina, 10 razlogov, zakaj te ljubim

Ljubezen je (p)osebna, zato ji na letošnje valentinovo na poseben način – s personalizirano knjigo – povejte »Ljubim te«. S to knjigo, ki jo lahko v celoti personalizirate, boste navdušili ob kateri koli priložnosti, ki slavi ljubezen. Personalizirajte sebe IN svojo partnerko, ženo ali punco, povejte, zakaj je za vas neskončno posebna, in tako proslavite vajin edinstven odnos. Torej, katerih je vaših 10 razlogov, zakaj jo ljubite?

..več
43,99 € Ustvarite

Mojih 10 božičnih želja zate, Mamica. Tvoja Lora

Iščete prikupno, unikatno božično darilo za mami, ki vse že ima in ničesar pravzaprav zares ne potrebuje? Potem ste na pravem mestu! V tej personalizirani božični knjigi njena mala punčka z njo deli 10 srčnih božičnih želja, ki jih dopolnjujejo zabavne in živahne praznično obarvane ilustracije. Niti sam bradati mož ne bi mogel prekositi te knjige, namenjene krepitvi vezi med mami in malčico.

..več
43,99 € Ustvarite

Olivija, vedno boš moja mala punčka

Oh, zakaj tako hitro rasteš? A veš … vedno boš moja mala punčka! Knjiga, s katero lahko očka presenetite ob katerikoli priložnosti. ''Olivija, vedno boš moja mala punčka'' prikaže odraščajočo dekliškost skozi ljubeče očetove oči – od vožnje s kolesom do večernega 'lahko noč'. Vsakodnevni trenutki, ki s to personalizirano knjigo ostanejo za vedno zapisani kot najlepši spomini na vez med očkom in njegovo malčico. Pripravljeni na čustveni vrtiljak? Ja, točno takšen, kot je očetovstvo.

..več
43,99 € Ustvarite

Družina Tomše

Tokrat prvič predstavljamo knjigo, kjer personalizirate 5 družinskih članov! Tako je, 3 otroci + mama + oče = najboljše darilo, namenjeno vsej družini! Otroci in starši vsi pokajo od ponosa, ko na platnici knjižne uspešnice zagledajo svojo podobo. Očetovski dan bo tako ob prebiranju smešnih in odštekanih rim nepozaben, družinske vezi pa močne in edinstvene.

..več
43,99 € Ustvarite

Cilka in dinozavri na obisku

Najboljše darilo za dino navdušence!

Cilka in dinozavri na obisku je popolna knjiga za vse otroke, ki obožujejo dinozavre! Spodbudite otrokovo zanimanje za veličastna bitja, ki so nekoč hodila po našem planetu, s knjigo, v kateri igra glavno vlogo! No, soj žarometov si deklica v knjigi deli s prijatelji, ki pridejo na obisk, in ti prijatelji niso nič drugega kot dinozavri! Popolno darilo!

..več
39,99 € Ustvarite

Rad/-a te imam, mami

Najlepše darilo za materinski dan

Personalizirana knjiga, ki jo mami lahko podarita hči ali sin, govori o vaši mami in vseh herojskih vlogah, ki jih igra v vašem življenju. Ker sta v njej tako vi kot vaša mama, je knjiga popolno darilo za materinski dan (25. marec), rojstni dan, božič ali kar tako. Polna čudovitih ilustracij in ganljivih pesmi je knjiga najlepši način za to, da mami pokažete, kako ste ji hvaležni.

..več
43,99 € Ustvarite

Vita in 12 mesecev dolg božič

Najlepše darilo pod smrečico!

Podarite malčku leto, polno prazničnih dogodivščin, s to personalizirano božično knjigo za otroke! Večina božičnih knjig se 11 mesecev v letu praši na polici, a ne Vita in 12 mesecev dolg božič! Razlog za to je neverjetno zabavna zgodba, v kateri vaš malček z Božičkom preživi 12 mesecev, polnih razburljivih dejavnosti in posebnih dogodkov! Kako Božiček praznuje noč čarovnic? Kako preživlja prosti čas? Odgovore na vsa ta vprašanja najdete v tej knjigi, popolni za vse otroke, ki so nori na božič!

..več
39,99 € Ustvarite