True, hčerka Khloé Kardashian, je za 1. rojstni dan prejela personalizirano knjigo Malih junakov!

Želimo si, da bi Khloé Kardashian organizirala tudi našo rojstnodnevno zabavo! Za ta veseli dan oz. prvi rojstni dan male True Thompson, ki ga je praznovala 12. aprila, se je slavna mamica neizmerno potrudila. Številni baloni v obliki src, roza hortenzije in aranžmaji vrtnic, okrašeni s samorogi, personalizirana sončna očala z napisom ”True’s Bday” (op. a.: Truein rojstni dan) so le nekateri presežki  razkošne pastelno obarvane rojstnodnevne pravljice.

View this post on Instagram

☁️Let’s Dream in the clouds ☁️

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Našo pozornost pa je pritegnilo točno določeno darilo. Grad, okrašen z dragimi kamni, je bil sicer res od sile, le kdo si ga ne bi želel, ampak nam je v oči padlo nekaj popolnoma drugega. Če slučajno niste opazili, se je med darili pojavila tudi personalizirana otroška knjiga ‘‘Vse najboljše, True”, naša prodajna uspešnica, ki razveseljuje slavljence po celem svetu.

Ob pogledu na Instagram nismo mogli verjeti svojim očem, čeljust pa nam je padla do tal. Vemo, da so naše knjige čudovito darilo za različne priložnosti, še posebej za rojstni dan, to pa je bilo zares nepričakovano presenečenje! Naše personalizirane knjige so fantastično darilo – sami izberete spol, dodate ime slavljenca ali slavljenke, personalizirate njihov videz, da je lik v knjigi zares videti kot vaš mali rojstnodnevni junak. Za piko na i lahko dopišete tudi lastno srčno posvetilo. Izdelava unikatne knjige je zares preprosta, personalizirano darilo pa bo večni spomin na brezskrbne otroške trenutke. Khloé je bila nad knjigo navdušena, prepričani smo, da boste tudi vi!

Pokukajte v knjigo…

”Vse najboljše, True”