Ko liki iz knjig Malih junakov oživijo!

Zelo smo ponosni, da vam lahko predstavimo naše NOVE plišaste knjižne junake, ki bodo vaše malčke spremljali z ramo ob rami, ne samo na ilustracijah, ampak tudi na življenjskih dogodivščinah!

Stotine bralcev je izrazilo navdušenje nad našimi knjižnimi junaki iz personalizirane knjige za bratce in sestrice Vajine najlepše dogodivščine – Pika in Brina, ter knjige o malčkovih mejnikih Hura, Lev! Uspelo ti je! Zato smo se odločili, da je čas, da oživijo!


Prejmite obvestilo ob izidu!
Spoznajmo bodoče najboljše prijatelje!

Naši pliškoti so daleč od navadnih plišastih igrač. DALEČ! Vsak ima unikatno (p)osebnost in zanimivo zgodbo o tem, od kod izvira, ki si jo lahko preberete na škatli in foto albumu, ki ju prejmete ob vsakem pliškotu!

Rakun Raza
Iz naše knjige Hura, Lev! Uspelo ti je!

Prihaja Raza! Raza! Vpijemo hura! Razova najljubša “prostočasna dejavnost” je hecanje drugih, a nikoli ne bi prelisičil malčka. Z malčki si želi sodelovati pri trikih, s katerimi bo druge potegnil za nos! Rakunček bo malčku vedno v oporo med njegovimi prvimi dosežki in v njegovi družbi zagotovo nikoli ne bo dolgčas!


Gospa Veda
Iz naše knjige Hura, Lev! Uspelo ti je!

Gospa Veda ima z vašimi malčki več skupnih lastnosti, kot bi si morda mislili na prvi pogled. Zato, da je lahko dandanes tako pametna, je morala v zgodnjih letih trdo garati, pa še vedno kdaj pa kdaj zameša svojo levo in desno perut! Njeni sposobnosti navijanja in predajanja znanja drugim jo naredita popolno spremljevalko nadobudnih, mladih pustolovščnikov!


Hrabri vitez Bojko
Iz naše knjige Hura, Lev! Uspelo ti je!

Hrabri vitez Bojko je neustrašen vitez, ki z mečem upravlja kot za šalo! Morda na sebi res nosi težak, trd oklep, a je navznoter zelo mehkega srca – sploh ne bomo izgubljali besed o tem, kako zelo obožuje objemčke! O, ja! Za vašega malčka bo storil vse in je popoln kompanjon, če malček potrebuje malce dodatnega poguma in neustrašnosti na poti osvajanja mejnikov!


Zvezdna vila Lucija – Lučka
Iz naše knjige Hura, Lev! Uspelo ti je!

Lučka, kot bi lahko sklepali po njenem imenu, osvetli prav vsak prostor, v katerem se znajde! Ne samo zaradi svoje čarobne palčke, ampak tudi zato, ker v vsakem dogodku vidi kanček čarovnije! Še posebej obožuje obliv na torti, ki je njena najljubša sestavina! Mejnike vašega malčke bo osvetlila kot ognjemet!


Vesoljček Maksi
Iz naše knjige Hura, Lev! Uspelo ti je!

Spoznajte vesoljčka Maksija. Prijatelji ga poznajo po tem, da je eden redkih, ki mu je uspel pobeg iz Območja 51 (Area 51). Tako kot vaš malček, je tudi Maksi na tem planetu novinec, tako da bosta skupaj prvič odkrivala vse skrivnosti, ki jih ponuja Zemlja. Nedvomno vam bo prirasel k srcu!


Lovelee
Iz naše personalizirane knjige za bratce in sestrice

Lovelee je ljubek slonček, ki je na voljo v dveh različnih barvah! Na Zemljo je prišel ob močnem nalivu in čeprav je po poti izgubil gospodično Račko, nikoli ni obupal nad idejo ponovnega snidenja. In glej ga zlomka! Našel jo je v kadi! Lovelee je pravi prijatelj, ki bo za vedno ostal zvest tako gospodični Rački kot vašemu malčku!


Ti crkljivčki bodo na voljo v paketu s personalizirano knjigo!