Recept za NEPOZABNO valentinovo

Na dan zaljubljencev pokažite svoji boljši polovici, zakaj jo ljubite. In Mali junaki smo tu zato, da vam priskočimo na pomoč s popolnim valentinovim receptom.


Potrebujete:

  • 1 skodelico iskrene ljubezni,
  • 3 ščepce domišljije,
  • 1 škatlo robčkov,
  • 1 personalizirano knjigo Malih junakov.

Postopek:

Najprej kliknite TUKAJ in izberite personalizirano knjigo, ki vam je pisana na kožo. Če se vam med nogami motajo mali nadobudneži, priporočamo:


Nekaj le za vas in vašo boljšo polovico

Zaradi številnih možnosti izbire in personalizacije se knjiga v trenutku spremeni v popolno darilo, s katerim lahko svojega Valentina ali svojo Valentino presenetite ne le za praznik zaljubljencev, ampak kar vse leto! Če iščete nekaj samo za vas in vašo boljšo polovico, potem je »Anej/Sara, 10 razlogov, zakaj te ljubim« kot nalašč za vas. S to knjigo, namenjeno odraslim, na najlepši možen način predstavite razloge, zakaj ga/jo ljubite!


Čas za personalizacijo

Sledi najzabavnejši del – čas za personalizacijo. Določite imena in videz likov, izberite zgodbe/poklice/razloge, ki jih želite vključiti v knjigo in dodajte še svoje lastno posvetilo. Tukaj lahko izlijete svoja čustva na papir in očarate svojega Valentina oz. svojo Valentino s posvetilom iz dna srca. Zakaj ne bi napisali lastne pesmi, uporabili verza iz vama drage knjige ali filma, če pa ste slučajno naleteli na ustvarjalno krizo, ne skrbite. Izberete lahko tudi eno izmed posvetil, ki smo jih pripravili … saj veste … za vsak slučaj.


Zadnji korak

In ko končno nastopi čas, da knjiga zasije v vsem svojem sijaju, pripravite prej omenjene robčke! Naše knjige so znane po tem, da v jok spravijo tudi tiste moške, ki svoja čustva skrivajo za oklepom.

Sledite temu preprostemu receptu, s katerim lahko valentinovo pričarate prav vsak dan! Leto za letom! Kaj torej še čakate! Pričnite s kuho!