NOVA KNJIGA ZA ZALJUBLJENE

Ne pustite besed neizrečenih. Spremenite jih v knjigo! S personalizirano knjigo za zaljubljene lahko ljubljeni osebi na izviren način poveste, da jo imate radi. Popolno darilo za vse priložnosti, ki slavijo ljubezen. Personalizirajte sebe IN njega ALI njo ter delite svojih 10 razlogov.

Matic, 10 razlogov, zakaj te ljubim

Ljubezen je (p)osebna, zato mu na letošnje valentinovo na poseben način – s personalizirano knjigo – povejte »Ljubim te«. S to knjigo, ki jo lahko v celoti personalizirate, boste navdušili ob kateri koli priložnosti, ki slavi ljubezen. Personalizirajte sebe IN svojega partnerja, moža ali fanta, povejte, zakaj je za vas neskončno poseben, in tako proslavite vajin edinstven odnos. Torej, katerih je vaših 10 razlogov, zakaj ga ljubite?

..več
43,99 € Ustvarite

Klemen, ljubezen moja

Najbolj romantično darilo

Naša nova personalizirana knjiga Klemen, ljubezen moja je najbolj romantično darilo za vašega fanta ali moža, kar si jih lahko zamislite. Zagotovo si zasluži, da jo sodite po njeni neverjetno realistično narisani platnici, saj imate tokrat na voljo mnogo več personalizacijskih možnosti kot kadarkoli prej. Preiskusite naš novi personalizator Hero Palette™ in uživajte v barvitih ilustracijah, ki kažejo vašega dragega v raznoraznih junaških vlogah. In še najpomembnejše, vsaka pesem govori o enem od razlogov za to, da je prav on ljubezen vašega življenja.

..več
43,99 € Ustvarite