Personalizirana knjiga

Klemen, ljubezen moja

Najbolj romantično darilo

Naša nova personalizirana knjiga Klemen, ljubezen moja je najbolj romantično darilo za vašega fanta ali moža, kar si jih lahko zamislite. Zagotovo si zasluži, da jo sodite po njeni neverjetno realistično narisani platnici, saj imate tokrat na voljo mnogo več personalizacijskih možnosti kot kadarkoli prej. Preiskusite naš novi personalizator Hero Palette™ in uživajte v barvitih ilustracijah, ki kažejo vašega dragega v raznoraznih junaških vlogah. In še najpomembnejše, vsaka pesem govori o enem od razlogov za to, da je prav on ljubezen vašega življenja.

Cena: od
43,99 €

Ustvarite svojo knjigo

Prodanih več kot 3 milijone izvodov
Naše knjige o ljubezni in družini so bile personalizirane že v vseh kotičkih sveta! Tudi vi ustvarite svojo in naj se veselje začne!
Najlepše darilo za moža
Naj bo obdarovanje za vašega fanta ali moža še posebej romantično. Ob posebni priložnosti mu podarite personalizirano darilo in na izviren način povejte, kako zelo ga imate radi.
Najbolj personalizirana knjiga
Personalizator Hero Palette™ smo razvili posebej za to, da lahko ustvarite osupljive ilustracije, na katerih ste vi in vaša boljša polovica.

Ustvarite knjigo zdaj!
Naj se dogodivščina začne!