Personalizirana knjiga

Oliver, vedno boš moj mali fantek

Oh, zakaj tako hitro rasteš? A veš … vedno boš moj mali fantek! Knjiga, s katero lahko očka presenetite ob kateri koli priložnosti. ''Oliver, vedno boš moj mali fantek'' prikaže odraščajočo deškost skozi ljubeče očetove oči – od vožnje s kolesom do večernega 'lahko noč'. Vsakodnevni trenutki, ki s to personalizirano knjigo ostanejo za vedno zapisani kot najlepši spomini na vez med očkom in njegovim malčkom. Pripravljeni na čustveni vrtiljak? Ja, točno takšen, kot je očetovstvo.

Starost:
0 - 99 let
Št. strani:
28 strani
Vezava:
trda vezava
Format:
ležeči A4
Cena
44,00 €

Ustvarite svojo knjigo

Več kot 1,5 milijona prodanih knjig
Že več kot milijon in pol naših knjig je razveselilo malčke in njihove družine! Nekateri se ob branju smejijo, drugi (no, velika večina) toči solze sreče. Ustvarite svojo in se podajte na čustveno vožnjo!
Personalizacijska popolnost
Od kodrov do kitk, od brkov do kozje bradice – personalizacijskih možnosti za malčke in očke je v izobilju. Najboljše možnosti personalizacije pa lahko pomenijo le eno: najbolj čustvene odzive!
Očkova različica
Najsrčnejša knjiga za krepitev vezi med očkom in malčkom! Popolna za rojstni dan! Očetova pripoved o vsakodnevnih trenutkih z malčkom, ki bodo za vedno ostali zapisani kot nepozabni spomini.

Ustvarite knjigo zdaj!
Naj se dogodivščina začne!