POPOLNO darilo za očetovski dan

Spet se bližamo tistemu času leta. Času, ko bo treba poiskati nekaj osebnega, a hkrati uporabnega, da boste za očetovski dan navdušili dragega očka! Namesto kupljene voščilnice ali kompleta orodja mu raje podarite nekaj, kar bo cenil še mnoga leta!


Letos podarite nekaj (p)osebnega!

Težko boste našli kaj bolj (p)osebnega kot naše personalizirane knjige z očkom in njegovim malčkom v glavnih vlogah, ki na poti skozi najbolj pomembne trenutke odraščanja plujeta z roko v roki! Verjemite nam na besedo, ko rečemo, da tega darila ne bo nikoli pozabil!


Dodajte (še bolj) osebno noto z našo ”pobarvaj me” darilno škatlo!

Ko govorimo o personalizacijah, se lahko le redko kdo kosa z Malimi junaki. Po izdaji ”pobarvaj me” škatle pa je ta naloga postala še težja. Narejena s posebnim namenom vzpodbujanja kreativnosti vaših malčkov! Na škatlo lahko narišejo in napišejo, kar jim poželi srce in s tem očku še na dodaten način pokažejo, kako zelo poseben je!


Osvojite očetovski dan – osvojite njegovo srce!

Na tisoče očkov po vsem svetu je že izgubilo borbo s solzami in se pridružilo #GibanjeJokajočihOčkov. Tudi vaš se bo moral potruditi na vse pretege, če bo želel ohraniti suho oko! Potrebujete dokaze? Izvolite, pokukajte v video. Pravi moški, ki ganjeni zaradi naših personaliziranih knjig niso skrivali orošenih oči in navdušenja.

Kaj še čakate? Personalizirajte svojo knjigo danes in ustvarite NAJBOLJŠE DARILO za očetovski dan!