Najboljše darilo za očetovski dan? Kaj pa drugega!

Za očke se je treba posebno potruditi! Ja, zajtrk v postelji se ne sliši slabo, ampak pomislite na vse drobtine v postelji … Ne, hvala! Tudi na razne nogavice in kartice lahko kar pozabite, saj menda nismo leta 2004! Letos mu za očetovski dan podarite personalizirano knjigo Malih junakov in vaša edina skrb bo, ali imate doma dovolj robčkov za brisanje solz.


Čas je, da ga navdušite …

… in navdušili ga boste s knjigo Malih junakov! Očetovski dan je priložnost, da mu pokažete, kako zelo ga cenite in zakaj je poseben. In verjemite nam, redko katero darilo je tako čustveno kot personalizirano darilo.


Zaupajte nam, solze sreče so naša specialiteta.

Naša NOVA personalizirana knjiga za malčke in očke je PRAVO darilo za očetovski dan! Samo predstavljajte si iskrice v njegovih očeh, ko bo zagledal sebe in svojega malčka v knjigi Jan, vedno boš moj mali fantek! V trenutku bo podoživel vse trenutke, ki sta jih z malčkom že prebrodila – nekaj, kar razumejo samo očki, ki spremljajo odraščanje svojih malih junakov. S to knjigo ne morete zgrešiti!

Dodajte (še bolj) osebno noto z našo ”pobarvaj me” darilno škatlo!

Narejena s posebnim namenom vzpodbujanja kreativnosti v vaših malčkih! Na škatlo lahko narišejo in napišejo, kar jim poželi srce in s tem očku še na dodaten način pokažejo, kako zelo poseben je!

Kaj še čakate? Godota?

Popolno darilo za očetovski dan je le nekaj klikov stran. Osebno? Ja. Zaigra na prave strune? Absolutno. Spravi v jok? Nedvomno! Se še spomnite, ko smo omenili zalogo robčkov? Nikakor se nismo šalili! V primerjavi z večino daril to ne bo zlahka potonilo v pozabo! Ustvarite darilo, ki ga boste kot družina cenili še mnoga leta, ne samo na očetovski dan!