Mesec ponosa je tu! Praznujte z Malimi junaki!

Junij je mesec ponosa, zato bi se Mali junaki radi poklonili vsemu, kar je LGBTIQ skupnost že dosegla, obenem pa imamo kot družba pred sabo še dolgo pot do prave enakopravnosti.


Posebna izdaja za mesec ponosa!

Junija je posebna omejena izdaja naše knjige za istospolne pare na voljo za 10 € manj od prvotne cene. Naslovnica posebne izdaje je še lepša od originalne – posebej za mesec ponosa smo ji dodali veliko mavrico!


Popusti tudi na knjige za družine!

Tudi naša prodajna uspešnica za istospolne družine, Luka, vedno boš najin mali fantek, je na voljo za 10 € manj! Ta knjiga govori o trenutkih, ko se starša zavesta, da njun malček odrašča, a bo na nek način vedno ostal majhen.


Prispevamo za boljši svet

Najbolj pomembno je, da gre 5 € od prodaje vsake knjige na vseh tržiščih organizaciji OutRight Action International. S svojim sodelovanjem z Združenimi narodi si prizadevajo za pravice LGBTIQ skupnosti po vsem svetu.


Ne pozabite na BREZPLAČNE TISKANKE!

Poleg vsega tega pa vam ponujamo še BREZPLAČNE, neverjetno prisrčne ljubezenske kupončke, ki jih lahko personalizirate in natisnete kar doma! Zbrali smo 11 idej za to, kako lahko osrečite svojo boljšo polovico. Ponudite ji masažo, romantično večerjo ali ogled filma po njeni izbiri in ji polepšajte dan. Personalizirajte brezplačne tiskanke in jih natisnite toliko, kolikor želite!