ZDAJ NA VOLJO! Družinska zgodba »Anej, vedno boš najin mali fantek«!

OMB, OMB, OMB!!! Končno je tu!

Vsi že dolgo sprašujete po omenjeni knjigi in zdaj vam jo lahko končno ponosno predstavimo – družinska različica knjige »Ajda, vedno boš najina mala punčka« je končno na voljo!


Kaj je novega?

Tako kot v očkovi zgodbi tudi v tej knjigi oba starša spremljata odraščanje njunega malčka in kaj kmalu ugotovita, da čeprav si tega ne želita, bo njun malček slej ko prej odrasel! V knjigi lahko personalizirate OBA STARŠA – ja,  prav ste slišali – OBA STARŠA! JUUUUUPPPPPPIIIIIIII!


Izjemno! Povejte mi več!

Knjižna lika obeh staršev sta povsem personalizirana, kar pomeni, da lahko spremenite njuni imeni IN ljubkovalni imeni, torej kot ju kliče njun mali junak oz. junakinja! Razložimo na konkretnem primeru: če vas malček svojega očka kliče »ati«, to ljubkovalnico preprosto vnesete med personalizacijskim postopkom na naši spletni strani, in tudi v knjigi ga bo klical »ati«. Stremimo k temu, da so naše knjige čim bolj osebne, tako da je ta mala podrobnost, ki naredi knjigo še bolj posebno, samo še dodaten korak h končnemu cilju!


Neverjetno! Še kaj drugega?

S tem, ko smo v knjigo vključili oba starša, smo se želeli prepričati, da so v knjigo vključene vse vrste družin. Zato smo seveda omogočili tudi personaliziranje spola obeh staršev! Družine so si med seboj zelo različne in s to knjigo želimo proslaviti prav vse!


Želim knjigo! Kje jo dobim?

Kliknite na spodnji gumb in personalizirajte svojo še danes!