Personalizirana knjiga

Izak, vedno boš najin mali fantek

Oh, zakaj tako hitro rasteš? A veš … vedno boš najin mali fantek! Knjiga, s katero lahko očka ali mamo presenetite ob katerikoli priložnosti. ''Izak, vedno boš najin mali fantek'' prikaže odraščajočo deškost skozi ljubeče oči staršev – od vožnje s kolesom do večernega 'lahko noč'. Vsakodnevni trenutki, ki s to personalizirano knjigo ostanejo za vedno zapisani kot najlepši spomini na vez med staršema in njunim malčkom. Pripravljeni na čustveni vrtiljak? Ja, točno takšen, kot je starševstvo.

Cena: od
43,99 €

Ustvarite svojo knjigo

Več kot 3 milijone prodanih knjig
Že več kot 3 milijone naših knjig je razveselilo malčke in njihove družine! Nekateri se ob branju smejijo, drugi (no, velika večina) toči solze sreče. Ustvarite svojo in se podajte na čustveno vožnjo!
Personalizacija obeh staršev
NOVO! Prva knjiga, ki omogoča upodobitev obeh staršev in otroka. Nešteto kombinacija omogoča personalizacijsko popolnost, ki pa lahko pomeni le eno: najbolj čustvene odzive!
Družinska različica
Najsrčnejša knjiga za krepitev vezi med staršema in otrokom. Tokrat z dodanimi personaliziranimi vzdevki, kot so: mami, mamita, mamuška, oči, ati, tatko, ... ni konca!

Ustvarite knjigo zdaj!
Naj se dogodivščina začne!