Naša NOVA personalizirana ljubezenska knjiga za pare!

10 razlogov, zakaj te ljubim

Star pregovor pravi: »Kar od srca pride, se srca prime« in zagotavljamo vam, da se bo naša personalizirana ljubezenska knjiga zagotovo prijela srca vaše boljše polovice z 10 razlogi, zakaj jo/ga ljubite, ki jih ob ustvarjanju izberete sami.


Popolno darilo za pare

Naša NOVA personalizirana knjiga za pare bi utegnila biti najboljše valentinovo, božično ali hvala-ker-si darilo, ki ga boste kadar koli podarili. KADAR KOLI! V tej personalizirani knjigi za odrasle sami določite videz obeh glavnih junakov in s pomočjo izbranih zgodb na čudovito domiseln način poveste »Ljubim te«.


(Še) nimata otrok? Brez skrbi!

To je naša prva personalizirana knjiga ustvarjena posebej za odrasle, ki se je pridružila številnimi personaliziranim knjigam za otroke in že na samem začetku navdušila zaljubljence! A brez skrbi, vseeno malih junakov nismo postavili povsem na stranski tir. Eden izmed razlogov, zakaj jo/ga ljubite, je tudi ta, da je krasen starš!


Preberite mnenja naših strank in se prepričajte na lastne oči!

To je le peščica pozitivnih mnenj strank, ki smo jih prejeli za uspešnico »10 razlogov, zakaj te ljubim«!

»Knjigo sem personalizirala za obdarovanje ob fantovem rojstnem dnevu in presenečenje je v nulo uspelo! NAVDUŠEN JE BIL! Ilustracije so res cute, predvsem pa me je prepričalo to, da mu lahko podarim nekaj, kjer nastopava midva in najini razlogi, zakaj sva se pravzaprav zaljubila.«

– Kaja, Žirovnica

»Zavedam se, da ženi premalokrat povem, da jo ljubim, zato se mi je zdela ta knjiga primerna, da ji na zabaven, a ganljiv način povem, kar bi morala slišati pogosteje.«

– Jaka, Marezige

»NAJBOLJŠE. DARILO. PIKA! Možek je zajokal takoj, ko je zagledal knjigo, medtem ko na poroki ni potočil niti solzice. Hvala, Mali junaki!

– Katarina, Žalec