Brezplačne personalizirane pobarvanke Malih junakov

Z največjim veseljem vam, našim bralcem, podarjamo brezplačne, za ”znoret” prikupne pobarvanke. Prav vam bodo prišle pri kratkočasenju vaših malčkov in kvalitetnem preživljanju skupnih trenutkov! Za vas smo na enem mestu zbrali vse brezplačne pobarvanke, ki smo jih ustvarili skozi leta.


Personalizirana pobarvanka za vse letne čase!

Ustvarite čarobno presenečenje za vašega malega junaka. Personalizirano pobarvanko v kateri se poda na različne življenske dogodivščine! Ob vsaki ilustraciji ga pričakuje tudi posebno sporočilce. Ustvarite personalizirano pobarvanko že danes in naj se dogodivščina prične!


Kako risati kot pravi junak!

Navdušeni smo nad dejstvom, da tako otroci kot tudi starši neskončno uživajo v naših knjigah, zato smo prišli do ideje, da bi jih poleg branja navdušili tudi nad risanjem. Za vas smo pripravili kratke video vsebine, ki vas bodo naučile narisati junake, ki jih najdete v naših knjigah, in čeprav se morda na prvi pogled zdijo zahtevne, boste ob ogledu tega posnetka spoznali, kako preproste in zabavne pravzaprav so!


Pobarvanka z junaki iz nove knjige: Hura, Peter! Uspelo ti je!

Hura, Peter! Uspelo ti je! je zabaven in srčen način obeleževanja in proslavljanja prvih malčkovih mejnikov, ki se jih bodo starši –zahvaljujoč tudi novi personalizirani knjigi – vedno spominjali. In medtem ko bo vaš malček plul po novem in razburljivem morju življenja, ga bo med njegovimi prvimi dosežki spremljal eden izmed petih prijateljev z izrazito osebnostjo. Spoznajte jih v naši pobarvanki! Pravzaprav imamo kar dve – eno z vsemi petimi junaki in vašim malčkom ter eno, kjer nastopajo samo knjižni junaki.


Personalizirana pobarvanka za bratce in sestrice

Dva junaka, dvojna zabava in dvojne dogodivščine. V tej pobarvanki, se vaša dva mušketirja odpravita na nepozabne dogodivšine, tako kot v personalizirani knjigi Vajine najlepše dogodivščice Filip in Lara! Poiščite navdih za barvanje v naši personalizirani knjigi za bratce in sestrice potem pa hitro barvice v roko in naj se barvanje prične!


Personalizirana koledarvanka za vašega malčka

Novo leto, nove zaobljube in nove dogodivščine. Vkrcajte se na 365 dni dolgo potovanje in nanj ne pozabite vzeti barvic, voščenk ali vodenih barvic. Koledarvanka 2022 sestoji iz ene strani na mesec, vendar kar težko verjamemo, da bo zdržala do konca leta. Imamo pa sila preprosto rešitev – stiskajte jo lahko znova in znova in znova! Zabavno barvanje on kaminu, na terasi ali v senci borovcev.


Brezplačne voščilnice za očke

Očki so dandanes razpeti na vse konce in kraje, zato izkoristite priložnost, se jim z malo pozornostjo zahvalite in jim za očetovski dan pokažite, kako posebni so ter koliko vam pomenijo. Uživajte v prisrčnih voščilnicah za očka! Če za letošnji očetovski dan še niste našli popolnega darila, si oglejte našo najbolj prodajano personalizirano knjigo za očke! Če mislite, da očetje ob branju naših knjig ne jočejo … se krepko motite!


Brezplačne voščilnice za mamo

Seveda nismo pozabili na materinski dan! Mame so preprosto najboljše in strinjamo se, da bi morali njim v čast slaviti vsa dan, a včasih ima dan enostavno premalo ur. Zato jih moramo na njihov dan razvajati še toliko bolj! Pokažite ji, kako zelo posebna je, z našimi voščilnicami za mame, ki so neskončno prikupne in mnoooooooogo srčnejše od katere koli voščilnice, ki jo najdete v trgovini!


Brezplačne rojstnodnevne voščilnice

Naj bodo letošnji rojstni dnevi vam dragih junakov NAJČAROBNEJŠI do zdaj! Podarite jim naše čudovite rojstnodnevne voščilnice in jim na edinstven način zaželite ”Vse najboljše”! Naj se praznovanje začne! Še prej pa ne pozabite na nepozabno darilo, ki bo slavljencu ali slavljenki zagotovo narisala nasmešek na obraz. Personalizirana knjiga Vse najboljše, Lucija, ki jo lahko s klikom na povezavo ustvarite v nekaj trenutkih.


Brezplačne voščilnice za novorojenčka!

Novorojenček je s prihodom končno razveselil svojo družinico! Če želite novopečeni družini podariti nekaj resnično posebnega in ustvarjalnega, potem enostavno morate prenesti naše srčkane voščilnice. Natisnete jih lahko kar doma iz naslanjača in že ste pripravljeni, da presenetite družinico z nečim izjemnim.


Naše pobarvanke so osvojile svet!

Poleg naših knjig, srce bralcev osvajajo tudi naše personalizirane pobarvanke. Samo v zadnjem tednu smo z našimi brezplačnimi pobarvankami pričarali nasmeh na obraz 2 milijonov otrok po vsem svetu.  


Pripravite barvice in začnite barvati!

Pri takšni pestri izbiri smo prepričani, da boste našli vsaj eno pobarvanko oziroma tiskanko, ki bo vam in vašim malčkom pisana na kožo. Preprosto jo prenesite s klikom na povezavi in natisnite na domačem tiskalniku. Morda pa se v vašem malčku prebudil njihov notranji Grohar, Jakopič ali Kobilca.

Še prej pa pokukajte v svet personaliziranih knjig Malih Junakov

Mali junaki so otroške knjige in slikanice, v katerih lahko kot glavni junak nastopa prav vsak otrok. Izbrano knjigo namreč že v postopku naročila oblikujete vi, tako da določite spol, ime in celoten izgled glavnega junaka. Izberete barvo in obliko las, barvo oči, dodate še pegice in očala ter tako izgled junaka popolnoma prilagodite izgledu otroka, ki ga boste obdarili.