Kako risati kot pravi junak!

Navdušeni smo nad dejstvom, da tako otroci kot tudi starši neskončno uživajo v naših knjigah, zato smo prišli do ideje, da bi jih poleg branja navdušili tudi nad risanjem. Ilustracije, ki jih vidite tu, najdete v naših knjigah, in čeprav se morda na prvi pogled zdijo zahtevne, boste ob ogledu tega posnetka spoznali, kako preproste in zabavne pravzaprav so!


Kako narisati brokoli

Začnimo z najlažjim. Čeprav nekateri otroci vihajo nosove ob misli na brokoli, je le-ta izjemno preprost za narisati! Brokoli dela malčkom družbo v naši rojstnodnevni knjigi.


Kako narisati zajčka

Nadaljujmo … s svojim malčkom se lahko preizkusite v risanju tega BONUS lika, ki so ga pripravili naši ilustratorji – poskočnega zajčka!


Kako narisati slončka Loveleeja

Zadnji, a zato nič manj pomemben, pride na vrsto slonček Lovelee, ki ga najdete v naši knjigi za bratce in sestrice. No, zdaj ko ste se ga naučili narisati, vas bo spremljal kamor koli boste želeli!


Kako narisati samoroga

Kaj na tem svetu je še tako redko kot samorog? Popolnoma nič! Naučite se, kako narisati tega posebneža na spodnji povezavi!


Kako narisati račko

Če risanje zajčka že obvladate, je čas, da se preizkusite v risanju še enega lika iz naše personalizirane knjige za bratce in sestrice – račke, ki obožuje kopanje in zabavo!


Kako narisati zmaja

Ja, tistega čisto pravega, za katerega obljubimo, da ne bo bruhal ognja!


Kako narisati papigo

KA-KAAAAA! Naučite se narisati papigo in nikoli več vam ne bo dolgčas, saj bo z vami nekdo, ki je vedno pripravljen na norčije!


Kako narisati ribico

Ja, v morju jih je morda res na pretek, a prav nobena ni takšna kot naša!