Razlog št. 1, zakaj se ljudje zaljubijo

Kaj menite, kateri je tisti razlog, ki pretehta? Iz radovednosti smo se vrgli v številke in ga odkrili.


Ljubezen ne potrebuje razloga …

… potrebuje jih 10, ki jih zdaj lahko izberete v naši novi personalizirani »Ljubim te« knjigi za pare »Dejan, 10 razlogov, zakaj te ljubim«. Ta personalizirana ljubezenska knjiga se je izkazala za veliko uspešnico pri vseh, ki iščejo popolno valentinovo darilo za svojo boljšo polovico. Prodali smo že več kot 100.000 izvodov po vsem svetu in zares nas je zanimalo, kateri so tisti razlogi, zaradi katerih se zaljubimo.

Vemo, da je vsaka zveza unikatna in da je vsaka drobna malenkost lahko tista, zaradi katere ljubite svojega partnerja.


Začnimo z raziskavo in izvedimo!

Naši analitiki so vestno pridobivali in analizirali podatke in bili na koncu presenečeni nad rezultati.

Oglejte si razliko med izbranimi zgodbami, ko knjigo ustvarja ženska in ko jo personalizira moški. Izidi so … lahko rečemo … sila zanimivi.

Starodaven pregovor, ki pravi: »Moški se zaljubi v to, kar vidi. Ženska se zaljubi v to, kar sliši,« se je le delno izkazal za pravilnega, saj so moški res pogosteje izbrali zgodbo »Ljubim te, ker si seksi«, ženske pa »Ljubim te, ker me nasmejiš do solz,« a prva dva razloga sta skupna obema spoloma.


Poglejmo podrobneje …

Ko smo združili vse pridobljene podatke, smo ugovorili, da smo si bolj podobni, kot bi si na prvo žogo morda mislili. A naj spodnji graf govori sam zase.


Pokažite, da gre za iskreno ljubezen

In prav iskrenost je bistvo ljubezni, kajne? Da najdete nekoga, ob katerem se vam ni potrebno pretvarjati, s katerim se lahko iskreno pogovorite o vsem, kar vas teži, ki vam bo vedno stal ob strani tudi v težkih časih.

Če iščete način, kako izkazati svojo ljubezen fantu/punci/možu/ženi, prenehajte z iskanjem in ustvarite svojo knjigo spodaj!