5 razlogov, zakaj je ta personalizirana knjiga najboljše darilo za materinski dan.

Materinski dan se nezadržno približuje in vsi dobro vemo, kako težko je najti popolno darilo. A brez skrbi, Mali junaki imamo rešitev! Imamo POPOLNO darilo za mame po vsem svetu – Ko bo Katarina velika – mamina zgodba!

Ustvarite jo sami

Ker sami določite celotno vsebino knjige, darilo odraža vaš trud in ljubezen. In čeprav vaše roke fizično ne izdelajo knjige, pa jo nedvomno ustvarijo!

Mamo in malčka postavi v ospredje

Mame za svoje malčke želijo le najboljše, vključujoč tudi to, kaj bodo postali, ko odrastejo. Ko bo Katarina velika – mamina zgodba je napisana z mamine perspektive, ki sanjari o tem, kaj bo njen malček postal, ko odraste.

Osebno darilo

Ko pride do možnosti personalizacije, nam nihče ni kos! Na voljo imamo več kot 7 milijonov personalizacijskih kombinacij, kar pomeni, da niti ena knjiga ni enaka drugi. Mislimo, da bo mamica, ki jo boste obdarili, nad ilustracijo sebe in svojega malčka zagotovo navdušena!

Povsem preprosto je

Trdo smo delali na tem, da je personaliziranje naših knjig čim lažje za vas, uporabnike. Od personalizacije likov do pisanja lastnega posvetila … ustvarjanje knjige bo kar švignilo mimo vas. Če naletite na kakršno koli težavo, so vam naši agenti za pomoč uporabnikom vedno na voljo (pa še za znoret prijazni so!)!

Čustveno darilo

Taka darila so najboljša, kajne? Ko kupujete darilo za mamo, vedno želite, da je darilo takšno, da ji bo všeč še mnogo let, ne samo prvi dan, ko ga prejme! Ko bo Katarina velika – mamina zgodba bo v trenutku postala najljubša knjiga, ko pride do branja pravljic. Smo solze sreče že omenili? Zagotavljati jih ravno ne moremo, a v 10 primerih se devetkrat zagotovo pojavijo!

Kaj še čakate? Personalizirajte P-O-P-O-L-N-O darilo za materinski dan in hkrati podarite najbolj čustveno darilo, ki ga je kdaj koli prejela!