Če iščete POPOLNO darilo za materinski dan, ste prišli na pravi naslov!

Mame najbolje vedo, zato ji zaupajte, ko se navdušujejo nad našimi personaliziranimi knjigami za otroke, starše in mamice same! Letos ji podarite nekaj, kar bo občudovala še vrsto let – personalizirano knjigo Malih junakov! Niste prepričani, katero bi izbrali? Tu smo, da pomagamo.


Lana, vedno boš moja mala punčka – za mami

Poklonite se vezi med mamico in otrokom s čudovito personalizirano knjigo za starše in otroke. V njej mamica opazuje svojo malo punčko ali svojega malega fantka, ki raste pred njenimi očmi, in skuša ujeti te hitrobežeče trenutke, ki jih poznamo vsi starši – otrok tako hitro odrašča, a za nas bo vedno majhen.


Tim, vedno boš najin mali fantek – za družino

V isti zbirki je še knjiga, namenjena obema staršema, ki zaigra na srčne strune vsej družini. Personalizirajte videz obeh staršev, imena, spol ter vzdevke in se pripravite na potoke solza sreče!


Mija, 10 razlogov, zakaj te ljubim

Morda pa iščete knjigo, s katero bi mamici vašega otroka pokazali, kako zelo jo imate radi. V tem primeru je za vas IDEALNA naša personalizirana knjiga za pare, ki je na voljo v dveh izdajah – s trdo in z mehko vezavo, ki ji lahko dodate posebno darilno embalažo.


Naša super družina

Zabava za vso družino! V tej neverjetno vznemirljivi personalizirani knjigi za družine se mamica in očka skupaj z enim, dvema ali tremi otroki sprašujeta »kako bi bilo, če bi …?«. Med drugim jih zanima, kako bi bilo, če bi živeli v ledeni dobi, če bi bili sadje in zelenjava, če bi bili superjunaki itd.