5 razlogov, zakaj so personalizirane knjige NAJBOLJŠE božično darilo

Ko želimo nekomu podariti darilo, ki zares izraža njihovo osebnost oz. njihove značilnosti, to le stežka dosežemo z darilom, ki ga lahko kupimo v veleblagovnici. Prav zato so personalizirana darila NAJBOLJŠA DARILA! Za vas imamo 5 razlogov, ki dokazujejo zakaj.

#1 Izpostavite to, kar obdarovance dela posebne

Vsak človek je drugačen, zato izpostavite obdarovančeve posebnosti! Še posebej to velja za otroke! In prav zato ponujamo nešteto različnih možnosti personalizacij vašega malčka – od frizur in barve las pa do oblike oči in tena kože, tudi pegice in očala lahko dodate na obraz svojega malčka! Seveda nenehno nadgrajujemo in dodajamo nove možnosti!

#2 Kar šteje, je namen

Ko pride do personaliziranja knjig pri Malih junakih, ne gre samo za nalaganje slik na strežnik in prepuščanje vsega dela računalniku. Naš personalizacijski vmesnik vam omogoča, da sami določite vse unikatne podrobnosti svoje knjige. Personalizirate lahko glavnega junaka oz. glavne junake, v nekaterih knjigah lahko personalizirate celo mamo in očeta! To pa še ni vse! Sami izberete zgodbice, za katere želite, da se pojavijo v knjigi, in dodate tudi osebno posvetilo, ki unikatnosti doda še piko na i.

#3 Darilo za vse čase

Ko se bodo vaši otroci zagledali v vlogi glavnih junakov, našli svoje ime in pomanjšano podobo na vsaki strani knjige, jih boste le s težka odlepili od nje. Že zdaj se pripravite, da boste vsak večer prebirali isto knjigo! A zapomnite si – TO JE DOBRA STVAR! Všeč jim je branje! Ljubezen do knjig pa je darilo, ki neprestano obdaruje.

#4 Obogati izkušnjo učenja

Nešteto raziskav kaže, da se otroci pozivno odzivajo na branje knjige, v kateri so prav oni glavni junaki. Skoraj vse te raziskave kažejo tudi na to, da branje personalizirane knjige v zgodnji fazi razvoja prispeva več kot pa branje navadne, nepersonalizirane knjige.
 

#5 Topi srca

Če slučajno še niste opazili, smo zelo navdušeni nad očki, ki jokajo, ko berejo katero izmed naših knjig. Pa nam res lahko zamerite? Vsakič, ko vidimo, da naše knjige v ljudeh vzbujajo takšna čustva, kar skačemo od veselja! Torej, če želite videti odraslega jokati, mu kupite našo knjigo “Ko bo Katarina velika”; za očke očkovo zgodbo, za mame mamino zgodbo. In seveda ne pozabite na robčke. Verjetno vam bodo prišli prav!Torej? Kaj še čakate? Čeprav boste ustvarili darilo za otroka ali starša, bo v tem darilu preverjeno uživala celotna družina. Ob knjigi boste zagotovo ustvarili nešteto spominov, ki jih boste cenili še mnogo let. Odklikajte na www.malijunaki.si in ustvarite svojo danes! Če še ne veste, katera knjiga je tista prava za vas, si preberite ta kratek vodič, ki vam bo pomagal poiskati popolno knjigo za vas oz. vase najdražje. Verjemite nam, ne bo vam žal!