Nova knjiga Malih junakov za očka in malčka

“Olivija, vedno boš moja mala punčka” je popolno darilo za očetovski dan!

Založite se z robčki, ker na to, kar sledi, niste pripravljeni!

Z navdušenjem smo v preteklem letu spremljali čustvene odzive očkov na naše knjige. Ker si predani očki vedno zaslužijo dodatno zahvalo, je treba za njih in njihove malčke ustvariti ŠE ENO KNJIGO! In verjemite nam na besedo, ko rečemo, da je naša nova knjiga “Julija, vedno boš moja mala punčka” ZELO POSEBNA in kot nalašč za očetovski dan!

Ta personalizirana knjiga Malih junakov je nabita s čustvi, ki očke prevevajo ob spremljanju odraščanja svojih malih junakov. A v očkovih očeh prav zares nikoli ne odrastejo, kajne? Nekateri dogodki v knjigi “Jure, vedno boš moj mali fantek” nas nasmejijo, spet drugi spravijo v jok, tretji pa … Pustite se presenetiti, kajti v knjigi najdete PRAV VSE!


Poglejte, kaj smo pripravili za vas …


Vrtiljak čustev

V tej očkovi zgodbi personalizirate tako očka kot tudi otroka in izberete 10 dogodkov, ki tvorijo knjigo. Vožnja s kolesom, prvi šolski dan, taborjenje, pogovor o štorkljah in dojenčkih, grajenje lastne hišice na drevesu so le nekatere od zabavnih zgodbic, med katerimi lahko izbirate.

Ta knjiga bo v vas zanetila vrtiljak čustev. Prav tako kot očetovstvo.

Vožnja s kolesom

Spoznajte medvedka Bondeeja

Pri Malih junakih knjige nikoli niso samo knjige … so tudi pravo doživetje! Predstavljamo vam medvedka Bondeeja, ki bo s knjižnih ilustracij skočil naravnost v naročje očka in malčka ter pripovedi pričaral puhasto čarobnost!

Pst, zaupamo vam še skrbno varovano skrivnost: govorimo o pravem pravcatem prikupnem plišastem medvedku Bondeeju, ki ga bo vaš malček takoj vzel za svojega. Hura!

Kmalu: mamina zgodba in družinska zgodba!

Seveda nismo pozabili na mame! Priprava mamine ter družinske zgodbe je že v polnem razmahu! Bodite pozorni, ti dve izdaji bosta predvidoma na voljo še pred koncem pomladi!