Personalizirana knjiga

Žak, vedno boš moj mali fantek

Oh, zakaj tako hitro rasteš? A veš … vedno boš moj mali fantek! Knjiga, ki je najlepše presenečenje ob katerikoli priložnosti. ''Žak, vedno boš moj mali fantek'' prikaže odraščajočo deškost skozi ljubeče mamine oči – od vožnje s kolesom do večernega 'lahko noč'. Vsakodnevni trenutki, ki s to personalizirano knjigo ostanejo za vedno zapisani kot najlepši spomini na vez med mamo in njenim malčkom. Pripravljeni na čustveni vrtiljak? Ja, točno takšen, kot je materinstvo.

Cena: od
43,99 €

Ustvarite svojo knjigo

Več kot 3 milijone prodanih knjig
Že več kot tri milijone naših knjig je razveselilo malčke in njihove družine! Nekateri se ob branju smejijo, drugi (no, velika večina) toči solze sreče. Ustvarite svojo in se podajte na čustveno vožnjo!
Personalizacijska popolnost
Od kodrov do kitk, od očal do pegic – personalizacijskih možnosti za malčke in mamice je v izobilju. Najboljše možnosti personalizacije pa lahko pomenijo le eno: najbolj čustvene odzive!
Mamina različica
Najsrčnejša knjiga za krepitev vezi med mamo in malčkom! Popolna za rojstni dan! Mamina pripoved o vsakodnevnih trenutkih z malčkom, ki bodo za vedno ostali zapisani kot nepozabni spomini.

Ustvarite knjigo zdaj!
Naj se dogodivščina začne!