NIKOLI VIDENO PREJ! PERSONALIZIRANA KNJIGA, KI SE SVETI V TEMI!

Iščete nekaj izvenserijsko čarobnega, s čimer boste presenetili svojega malčka za božič? Ne razmišljajte preveč – podarite mu/ji čarobno darilo! Ne zamudite te izjemne priložnosti in svojega malega junaka presenetite s posebno različico naše božične knjige, ki bo natisnjena v omejeni nakladi.

✔️ Personalizirana, ✔️ svetleča se v temi, ✔️ božična knjiga

Pri večini knjig se pustolovščina konča s tem, ko se ugasnejo luči. Z našo novo spektakularno različico knjige “Vesel Božič, Lucija”, ki se sveti v temi, pa ni tako. Z njo se prava dogodivščina začne, ko se luči ugasnejo. V temi se vašim otrokom prikažejo božične bodik’ce, ki jih popeljejo na nepozabno pustolovščino v iskanju božične skrivnosti! Vsa družina bo uživala ob branju knjige, v kateri praznične svetilke razkrijejo skrite junake, sporočila in še več!

A to še ni vse! Edinstveno darilo takšnega kova si ne zasluži nič drugega kot pa lastno ekskluzivno darilno škatlo! Zato smo se odločili, da to knjigo vsakemu od vas dostavimo v prečudoviti, ročno izdelani leseni škatli!

Pozor, pozor! Zaloge so omejene. Letos bo na voljo samo v 500 izvodih!


Posebna dostava za posebno darilo!

Naša ekipa bodik’c bo osebno poskrbela, da bo vsaka od teh pošiljk varno dostavljena v njihov nov topli dom. Na zgornjem obrazcu pustite svoje podatke, mi pa vas bomo obvestili, čim bo knjiga na voljo. Ne zamudite te izjemne priložnosti za edinstveno darilo. Ekskluzivni paket vas bo na domačem pragu pričakal med 5. in 16. decembrom.

Če ste mislili, da je bodik’ce možno zadržati samo na straneh knjige, ste se pošteno ušteli. Tri bodik’ce so namreč smuknile v prav vsako darilno škatlo!

Zatemnite luči in naj se dogodivščina prične! To izjemno darilo vsebuje vse potrebno za brezskrbno prebiranje v temi:

  1. edinstveno personalizirano knjigo po vaši meri, ki se sveti v temi,
  2. ročno izdelano leseno darilno škatlo,
  3. UV svetilko, s katero odkrivate skrita sporočila in ilustracije (baterija vključena),
  4. 3 plišaste bodik’ce,
  5. ilustrirana navodila za branje.

To darilo je certificirano in 100 % prijazno otrokom. Edina nevarnost, ki jo predstavlja, je ta, da se vam bodo ob njej vsa ostala darila zdela dolgočasna!