Popolna personalizirana valentinova darila za vsakogar

Valentinovo že trka na vrata in vemo, da se iskanje popolnega personaliziranega darila lahko sprevrže v pravo nočno moro. A brez skrbi, Mali junaki smo poskrbeli, da na enem mestu najdete darilo za vsakogar!


Ampak nimava otrok. Se najde tudi kaj za naju?

O, seveda! Letos presenetite svojo boljšo polovico s ČISTO NOVO personalizirano ljubezensko knjigo »Matic, 10 razlogov, zakaj te ljubim«. Gre za našo prvo personalizirano knjigo za odrasle, ki jo/ga bo sezula in mu/ji stopila srce.


S čim naj presenetim očka?

Očetje so znani po tem, da jim je najtežje kupiti darilo. Pripomočki za žar? Nogavice in copati? Hmm, ste res prepričani, da ga boste s tem navdušili? Temu dvomu se boste z nakupom personalizirane knjige ognili v širokem loku. Za vas imamo dve priporočili:

Sara, vedno boš moja mala punčka: Ganljiva zgodba o očetovih spoznanjih, kako hitro pred njegovimi očmi njegova malčica (ali malček) odrašča. A ne glede na vse, bo vedno njegova mala punčka! Knjiga vključuje tudi možnost poimenovanja očeta, kot ga kliče otrok: oči, ati, tatko … možnosti personaliziranega ljubkovalnega imena je nešteto.

Ko bo Samuel velik – očkova zgodba: Knjiga, ki je kriva za MILIJONE solza. Naša personalizirana knjižna uspešnica, v kateri oče sanjari o tem, kaj bo njegov mali junak ali mala junakinja postal/-a, ko odraste. Personalizirajte jo zanj, se udobno namestite in uživajte v salvah iskrenega navdušenja.


Tudi mami izkažite ljubezen!

Vrtnice, ki ste si jih ogledovali v trgovini so sicer lepe, prav nič ne oporekamo, a kaj, ko bodo slej ko prej ovenele. Zato ji letos spodnesite tla pod nogami z Jernej, vedno boš moj mali fantek, ki ne bo nikoli utonila v pozabo, saj jo bo vedno znova spominjala na njenega malega junaka.


Imava 3 otroke, kaj nama lahko ponudite?

Brez skrbi, Mali junaki imamo knjigo za tri! V knjigi za super družino se skupaj s staršema pojavi 1, 2 ali kar 3 malčki! Knjiga, s katero boste pustili domišljiji prosto pot, bo odgovorila tudi na številna »Kaj, če …« vprašanja in postala najljubša družinska valentinova uspešnica … Ah, pa ne le valentinova, nedvomno bo postala uspešnica leta!