NAJBOLJŠE DARILO za očetovski dan najdete TUKAJ!

Letošnji očetovski dan se očku zahvalite z NAJBOLJŠIM DARILOM NA SVETU: personalizirano knjigo Malih junakov, namenjeno očku in otroku. Izbirate lahko med številnimi personaliziranimi knjigami, zato si jih dobro oglejte in našli boste popolno zase!


Jaka, vedno boš moj mali fantek

Biti oče je najpomembnejša vloga v življenju moškega, opazovati otroka, ki raste in se spreminja, pa nenadomestljivo. Knjiga, v kateri nastopata očka in malček, govori ravno o teh bežečih trenutkih odraščanja, v katerih čutite, da bo vaš otrok za vas vedno ostal majhen.


Ko bo Mila velika

Naša prodajna uspešnica! V tej ganljivi knjigi očka sanjari o tem, kaj vse bo njegov malček postal, ko odraste. Pesmice so prisrčne in osebne, zate bodo hitro postale najljubši del njunih skupnih večerov.


Naša super družina

Poletite na krilih domišljije, ki jo bo spodbudila zabavna personalizirana knjiga za celo družino! Personalizirajte mamo, očka in 1, 2 ali 3 otroke, potem pa se udobno namestite na kavč in prepustite neverjetnim fantazijskim zgodbam, ki odgovarjajo na vprašanje »Kaj če bi bili …« in vas popeljejo v kameno dobo, v Božičkovo delavnico, v vesoljsko ladjo itd.


Pika, vedno boš najina mala punčka

Naša personalizirana knjiga za družine govori o grenko-sladkem trenutku, ko se starša zavesta, da bo njun malček nekoč velik. A zanju bo vedno ostal majhen! Izdaja, ki je namenjena obema staršema, je na voljo tudi v različici za istospolne družine!


Če iščete darilo, s katerim bi očku pokazali, kako radi ga imate, ste prišli na pravi naslov! Za vas imamo kar 4 knjige, ki so primerne za raznorazne priložnosti! Oglejte si jih TUKAJ. Poskrbite le za to, da bo imel očka med odvijanjem svojega darila pripravljene robčke.