Najslajše darilo za mamo od vas in vajinega malčka

Mame si zaslužijo samo najboljše, zato imejte v mislih, da ji za materinski dan podarite nekaj res unikatnega in posebnega. Če tega še niste našli, nam dovolite, da vam predstavimo našo personalizirano knjigo o mami in njenem malčku – Ko bo Katarina velika mamina zgodba. Brez kakršnih koli pomislekov lahko trdimo, da je to najboljše darilo za materinski dan!

Kaj jo naredi tako popolno?

To ni darilo, ki ga najdete v najbližji trgovini. Je nekaj, kar vam bo sicer vzelo nekaj časa, preden bo pripravljeno, a ko bo enkrat pred vami, se darilu ne boste mogli načuditi. V tej izjemni knjigi lahko videz mame kot tudi njenega malčka personalizirate do najmanjše podrobnosti, kot so na primer pegice! Izberete tudi 10 zgodb, za katere želite, da se pojavijo v knjigi, na začetni strani pa vam pustimo prostor, kamor lahko dodate lastno osebno posvetilo!

Za: mami
Od: naju

V ustvarjanje darila lahko vključite tudi svojega malčka, ki vam bo z veseljem pomagal pri personalizaciji sebe in mame! Morda imajo tudi kakšno dobro idejo za posvetilo! Na žalost služba krotilca zmajev še ni vključena v našo ponudbo, imamo pa zato 27 drugih zgodb, med katerimi lahko izbirate!

Najboljše darilo za materinski dan in pika!

Kliknite na povezavo in začnite ustvarjati darilo, nad katerim ne bo navdušena le kakšen dan ali dva, ampak za vedno! Če imate vprašanje glede postopka ustvarjanja knjige, vam bomo z veseljem priskočili na pomoč!