Personalizirana knjiga

Olivija, vedno boš moja mala punčka

Oh, zakaj tako hitro rasteš? A veš … vedno boš moja mala punčka! Knjiga, s katero lahko očka presenetite ob katerikoli priložnosti. ''Olivija, vedno boš moja mala punčka'' prikaže odraščajočo dekliškost skozi ljubeče očetove oči – od vožnje s kolesom do večernega 'lahko noč'. Vsakodnevni trenutki, ki s to personalizirano knjigo ostanejo za vedno zapisani kot najlepši spomini na vez med očkom in njegovo malčico. Pripravljeni na čustveni vrtiljak? Ja, točno takšen, kot je očetovstvo.

Cena: od
43,99 €

Ustvarite svojo knjigo

Več kot 3 milijone prodanih knjig
Že več kot 3 milijone naših knjig je razveselilo malčke in njihove družine! Nekateri se ob branju smejijo, drugi (no, velika večina) toči solze sreče. Ustvarite svojo in se podajte na čustveno vožnjo!
Personalizacijska popolnost
Od kodrov do kitk, od brkov do kozje bradice – personalizacijskih možnosti za malčke in očke je v izobilju. Najboljše možnosti personalizacije pa lahko pomenijo le eno: najbolj čustvene odzive!
Očkova različica
Najsrčnejša knjiga za krepitev vezi med očkom in malčkom! Popolna za rojstni dan! Očetova pripoved o vsakodnevnih trenutkih z malčkom, ki bodo za vedno ostali zapisani kot nepozabni spomini.

Ustvarite knjigo zdaj!
Naj se dogodivščina začne!