Sedaj na voljo! Personalizirane knjige z mehko platnico!

Vedno iščemo nove in inovativne načine za to, kako še izboljšati naše personalizirane knjige za otroke in odrasle, zato smo pomislili: zakaj ne bi ponudili cenejše, dostopnejše alternative našim izdajam s trdo platnico? In glej ga zlomka!

Spoznajte našo linijo NOVIH personaliziranih knjig z mehko platnico!

Neverjetno preprosto je! Medtem ko ustvarjate knjigo, v četrtem koraku enostavno izberete trdo ali mehko platnico in stvar je končana!


Vaša super družina

Sploh obstaja boljši način za preživljanje skupnega časa, kakor preko veselja ob branju in letenju na krilih domišljije? Na voljo za 1, 2 in celo 3 otroke, ta personalizirana knjiga za družine odgovarja na vprašanje “kaj če bi bili …” na raznorazne zabavne in duhovite načine!


Ko bo Nik velik – verzija za očke

Knjiga, ki je odgovorna za 1.000.000 potokov solza! Naša največja prodajna uspešnica, personalizirana knjiga za očka in njegovega malčka, očkom omogoča, da si predstavljajo 10 neverjetnih poklicev, ki bi jih njihov otrok lahko opravljal, ko odraste!


Serija Vedno mali, vedno mala

Na volja za oba starša, samo za mamico ali samo za očka, ta personalizirana knjiga opisuje magične trenutke med odraščanjem, ki se odvijajo pred očmi vseh staršev. In ja, zrasli bodo, a vedno bodo vaši mali fantke in vaše male punčke!


Serija Vedno mali, vedno mala – verzija za stare starše

Med temi čudnimi časi je še posebej težko obiskati babico in dedka. Personalizirana knjiga je odličen način za to, da se poklonite unikatni medgeneracijski vezi, ki jo otrok deli s starimi starši! Na voljo tudi samo za dedka ali samo za babico.