NAJBOLJŠE DARILO ZA DAN STARIH STARŠEV

Pokažite starim staršem, koliko vam pomenijo, z našo prodajno uspešnico - personalizirano knjigo za babico, dedka ali oba skupaj ter 1, 2 ali 3 vnuke! Stari starši so zakon! Vi veste, da je res, in skrajni čas je, da izvedo tudi sami! Personalizirane knjige za stare starše so čudovito darilo, ki ga ne bodo nikoli pozabili!

Babi, Dedi, vedno bom vajina mala Lili

Knjiga, kjer glavno vlogo prevzemajo babica, dedek in vnukinja, je knjiga, v kateri se prepletajo igrivost in modrost, brezskrbnost in preudarnost, ljubezen in veselje. Vse, kar je neminljivo in brezčasno. Zgodbe bodo babico, dedka in vnukinjo popeljale v svet neraziskanih krajev in novih pripetljajev. Pripravite se na smeh, solze in objeme! Popolno darilo za babico in dedka.

..več
43,99 € Ustvarite

Dedi, Babi, rada vaju imava

Knjiga, kjer glavno vlogo prevzemajo babica, dedek in vnuka, je knjiga, v kateri se prepletajo igrivost in modrost, brezskrbnost in preudarnost, ljubezen in veselje. Vse, kar je neminljivo in brezčasno. 10 (ali 15!) zgodb bo babico, dedka in vnuka popeljalo v svet neraziskanih krajev in novih pripetljajev. Pripravite se na smeh, solze in objeme! Popolno darilo za babico in dedka.

..več
43,99 € Ustvarite