NAJBOLJŠE DARILO ZA DAN STARIH STARŠEV

Pokažite starim staršem, koliko vam pomenijo, z našo prodajno uspešnico - personalizirano knjigo za babico, dedka ali oba skupaj ter 1, 2 ali 3 vnuke! Stari starši so zakon! Vi veste, da je res, in skrajni čas je, da izvedo tudi sami! Personalizirane knjige za stare starše so čudovito darilo, ki ga ne bodo nikoli pozabili!

Babi, Dedi, vedno bom vajina mala Lili

ZADNJA PRILOŽNOST ZA DOSTAVO DO BOŽIČA!

Knjiga, kjer glavno vlogo prevzemajo babica, dedek in vnukinja, je knjiga, v kateri se prepletajo igrivost in modrost, brezskrbnost in preudarnost, ljubezen in veselje. Vse, kar je neminljivo in brezčasno. Zgodbe bodo babico, dedka in vnukinjo popeljale v svet neraziskanih krajev in novih pripetljajev. Pripravite se na smeh, solze in objeme!

..več
43,00 € Prelistaj

Dedi, Babi, rada vaju imava

ZADNJA PRILOŽNOST ZA DOSTAVO DO BOŽIČA!

Knjiga, kjer glavno vlogo prevzemajo babica, dedek in vnuka, je knjiga, v kateri se prepletajo igrivost in modrost, brezskrbnost in preudarnost, ljubezen in veselje. Vse, kar je neminljivo in brezčasno. 10 (ali 15!) zgodb bo babico, dedka in vnuka popeljalo v svet neraziskanih krajev in novih pripetljajev. Pripravite se na smeh, solze in objeme!

..več
43,00 € Prelistaj

Babica, Dedek, radi vaju imamo

ZADNJA PRILOŽNOST ZA DOSTAVO DO BOŽIČA!

Knjiga, kjer glavno vlogo prevzemajo babica, dedek in trije vnuki, je knjiga, v kateri se prepletajo igrivost in modrost, brezskrbnost in preudarnost, ljubezen in veselje. Vse, kar je neminljivo in brezčasno. 10 (ali 15!) zgodb bo babico, dedka in vnuke popeljalo v svet neraziskanih krajev in novih pripetljajev. Pripravite se na smeh, solze in objeme!

..več
43,00 € Prelistaj

Dedi, vedno bom tvoja mala Rubi

ZADNJA PRILOŽNOST ZA DOSTAVO DO BOŽIČA!

"Dedi, vedno bom tvoja mala Rubi" je knjiga, v kateri se prepletajo igrivost in modrost, brezskrbnost in preudarnost, ljubezen in veselje. Vse, kar je neminljivo in brezčasno. Zgodbe bodo dedka in vnukinjo popeljale v svet neraziskanih krajev in novih pripetljajev. Pripravite se na smeh, solze in objeme!

..več
43,00 € Prelistaj

Babi, vedno bom tvoj mali Oskar

ZADNJA PRILOŽNOST ZA DOSTAVO DO BOŽIČA!

"Babi, vedno bom tvoj mali Oskar" je knjiga, v kateri se prepletajo igrivost in modrost, brezskrbnost in preudarnost, ljubezen in veselje. Vse, kar je neminljivo in brezčasno. Zgodbe bodo babico in vnuka popeljale v svet neraziskanih krajev in novih pripetljajev. Pripravite se na smeh, solze in objeme!

..več
43,00 € Prelistaj