Naša nova knjiga za očke in malčke osvaja svet!

Nedolgo tega smo izdali novo knjigo za malčke in očke Jakob, vedno boš moj mali fantek. Prodali smo že več kot 150.000 izvodov! Navdušeni smo nad vašim odzivom in dejstvom, da toliko ljudi uživa v ustvarjanju in branju naših knjig, ki pa so mnogo več kot le knjige – so spomini, ki krepijo vez med očkom in njegovim sončkom!

Kar sledi, vas bo presenetilo. Pripravite robčke!

Ste na strani Malih junakov, tako da ste jokajoče očke verjetno že spoznali! Ker vemo, da se vedno lahko še izboljšamo, smo s knjigo Julija, vedno boš moja mala punčka želeli ustvariti nekaj še bolj posebnega! In mislimo, da nam je uspelo … samo oglejte si vsa ta mnenja zadovoljnih strank!


Ja, res je tako dobra!

Naša nova personalizirana knjiga je prežeta s srečo, ki jo očki doživljanju ob odraščanju svojih malčkov. A bodimo iskreni, nikoli zares ne odrastejo, kajne? Nekateri dogodki vas bodo spravili v smeh, drugi ganili do solz, a prav VSI so zbrani v očkovi zgodbi knjige Urša, vedno boš moja mala punčka.

O-M-B! Kje se jo kupi?

Brez skrbi, ni vam treba daleč! Kliknite na spodnji gumb in iz udobja domačega naslanjača ustvarite najboljše darilo za katero koli priložnost!