Personalizirana knjiga za kar do 5 družinskih članov!

Mali junaki smo izdali knjigo, v kateri ne nastopajo samo en, samo dva, samo trije, samo štirje, ampak kar 5 DRUŽINSKIH ČLANOV!


Branje zgodbic ta božič bo dobilo nove razsežnosti!

Pripravite se na super personalizirano družinsko knjigo! Kako noro bi bilo, če bi lahko vso družino vključili v eno samo knjigo? Kako zabavno bi bilo, če bi se vsi pojavili v nevsakdanjih vlogah na prav vsaki strani knjige? In kako prikupno bi bilo, če bi knjiga slavila unikatno vez med družinskimi člani? To in še več nudi najnovejša personalizirana umetnina Malih junakov.


Hura! Spoznajte moč domišljije!! 

Se spomnite, kako se kot vam kot malemu radovednežu nič ni zdelo nemogoče – največje sanje in najbolj nenavadni pripetljaji so bili vedno na dosegu roke. A zakaj bi govorili v pretekliku, kajti sedaj se lahko skupaj s svojimi malčki podate na neverjetno doživljajsko popotovanje z najbolj zabavno, noro in razburljivo personalizirano knjigo, kar ste jih kdaj držali v rokah! Pokukajmo v notranjost, kjer se skriva/-jo:

 • najpogostejša želja strank,
 • do PET podrobno in popolno personaliziranih likov,
 • zabavne, rimane zgodbe, prežete z dogodivščinami in družinskimi vezmi,
 • živahne, pisane ilustracije,
 • element »kaj, če« presenečenja.
Kaj, če bi bili velikani?

Kaj, če …

Ko poimenujete in personalizirate 2 starša in do 3 otroke do zadnje podrobnosti, bo najbolj epska knjiga, ki vam je kdaj prekrižala pot, odgovorila na najbolj zabavna in nenavadna vprašanja. Govorimo o dveh besedicah, ki obljubljata obilico smeha in vas prikažeta v luči kot še nikoli doslej!

Sedaj boste končno prejeli odgovore na pradavna vprašanja kot: Kaj, če bi …

 1. živeli v kameni dobi,
 2. živeli v pravljici,
 3. bili tropske ribe,
 4. bili čiiiisto majhni,
 5. bili sadje in zelenjava,
 6. bili Božičkovi pomočniki,
 7. bili zeeelo stari,
 8. lahko govorili z živalmi,
 9. imeli nadnaravne moči,
 10. bili velikani,