Spoznajte junake – intervju s Katjo, našo vodjo projektov

Zelo smo se trudili, da bi bila vsaka naša personalizirana knjiga, ki zaide v vaše roke, popolna. Zato smo želeli izpostaviti nekatere izmed naših junakov, ki jim lahko pripišemo velike zasluge za to. Spoznajte torej Katjo, našo vodjo projektov.


Kakšno je bilo tvoje prvo srečanje z Malimi junaki?

Z Malimi junaki sem se spogledovala kar nekaj časa preden smo stopili na skupno pot. Že ko sem prvič slišala zanje, sta me pritegnili ideja in pristop na trgu, tako da sem z veseljem spremljala junaški preboj v tujino in potrpežljivo čakala na pravi trenutek, da pristopim in jih ogovorim. Prvo ponujeno priložnost sem zagrabila z obema rokama in ostalo je zgodovina. Če povzamem: simpatija, ki je prerasla v romanco.


Kaj ti je najljubše pri delu tukaj; poleg sladkih dobrot, ki so (skoraj) vedno na voljo?

Haha, ja, res je, sladkarije nam gredo dobro od rok … in ust. Ampak nedvomno so glavni razlog za užitek pri delu sojunaki, s katerimi je delo, čeprav velikokrat naporno in dolgo, tudi izjemno zabavno in prijetno.


Kaj je najbolj presenetljiva stvar, ki si jo spoznala ob delu pri Malih junakih?

Prigode strank – predvsem iz tujine – so milo rečeno neverjetne. In ko že misliš, da te nič več ne more presenetiti, ugotoviš, da si se krepko zmotil. Knjige, ki so jih hišni ljubljenčki prežvečili ali se nanje polulali so le začetek. ?


Kaj je najbolj zahteven del tvoje službe in zakaj?

Izogibanje prej omenjenim sladkim (in slanim) dobrotam, ki se čudežno znajdejo v kuhinji dan za dnem. Kako naj človek reče »ne« domači peki?
Šalo na stran; zaradi tehnične kompleksnosti naših izdelkov je zagotovo najzahtevnejša koordinacija in usklajevanje oddelkov ob izidu novega izdelka ali funkcionalnosti spletne strani.


Če bi morala na kratko opisati kulturo podjetja Mali junaki, kaj bi napisala?

Mladi, zagnani, delavni, domiselni, zabavni, inovativni. Sem že omenila zagnani in delavni? In presenetljivo fit, glede na vse do zdaj omenjene dobrote. ?