Najsrčnejše valentinovo darilo ZA PARE

Letošnje valentinovo ustvarite svojo personalizirano »Ljubim te« knjigo

Ko govorimo o valentinovih darilih, se lahko strinjamo, da gre pri večini za podobna darila iz leta v leto: bombonjera, šopek in voščilnica iz najbližje trgovine. A letos obrnite ploščo in sezujte svojo boljšo polovico z Matej, 10 razlogov, zakaj te ljubim – personalizirano knjigo Malih junakov, namenjeno parom.


Sliši se krasno, povejte mi več!

Že nekaj časa ustvarjamo personalizirane knjige, ki jih lahko podarite ob vsakem večjem (osebnem) prazniku, a s to NOVO različico smo želeli ustvariti nekaj (p)osebnega za odrasle. Seveda, naše knjige so bile do zdaj znane kot knjige za otroke in starše, najnovejša pa spada v prav posebno rubriko personaliziranih knjig za odrasle.


Torej … brez otrok?

Tokrat, ja! No, ja, na nek način. Takoj vam obrazložimo … V tej personalizirani knjigi lahko izberete 10 razlogov, zakaj ljubite svojo boljšo polovico. Gre za eno tistih personaliziranih valentinovih daril, s katerim boste zares pokazali, koliko vam pomeni.


Ampak, kaj ne ustvarjate knjig za otroke?

Ustvarjamo, ustvarjamo, a se hkrati zavedamo pomena ljubečih, trdnih zvez. Če pa vseeno želite vajinega malega junaka vključiti v knjigo, izberite zgodbo »Ljubim te, ker si krasen starš«, a še vedno ohranite poudarek na vajini ljubezenski zgodbi.


Vem, kaj bom kupil/-a za valentinovo!

Mi tudi! Matej 10 razlogov, zakaj te ljubim je popolno personalizirano darilo za vse tiste, ki iščete nekaj ganljivega, nekaj personaliziranega in nekaj unikatnega. Nekaj, na kar obdarovanci ne bi nikoli pomislili.