Razdalja, srce in Mali junaki

Kdor pravi, da zaradi razdalje ljubezen bolj tli, ni ljubil v korona časih. S številnimi potovalnimi omejitvami so se mnogi pari znašli v zvezi na daljavo in da bi jo vsaj navidezno skrajšali, so se odločili svojo boljšo polovico presenetiti in ponovno zanetiti iskrico z našo novo knjigo za pare »Andraž, 10 razlogov, zakaj te ljubim«. Z vami delimo nekaj njihovih zgodb.


Alessandra in Simone

Ob začetku pandemije je bila Italija ena najbolj prizadetih držav, nekateri prebivalci pa se še do danes niso uspeli vrniti domov. Z razdaljo se soočata tudi Alessandra in Simone, ki jima ni lahko. Alessandra se je zato odločila, da bo za Simoneja ustvarila našo ljubezensko knjigo, in če sodimo po fotografiji, gre nedvomno za una vera storia d’ amore!


Teresa in Marcus

Razdalja ločuje tudi Tereso, ki je obtičala na Tajvanu, in Markusa, ki se nahaja v Vancouvru. A to ni oviralo Terese pri načrtovanju presenečenja za Marcusa, ki je prejel neskončno prikupno predvalentinovo darilo! Samo poglejte srečo, ki sije z njegovega obraza, noro prisrčno!   


Deagan in Joseph

Joseph je zaradi službenih obveznosti na Kitajskem, medtem ko je njegova žena Deagen z otrokoma Harlyn in Hale v Kanadi, natančneje Britanski Kolumbiji. Ker mu zaradi strogih kitajskih carinskih pravil knjige niso uspeli poslati, so se znašli na drugačen način in jo prebrali skupaj preko video klica! Njegov nasmeh razkriva, da je v tem NESKONČNO UŽIVAL!


Kira in Josh

Preko Facebooka se nam je oglasila tudi Kira s prisrčnim sporočilom:

»Hej! Z vami želim deliti svojo izkušnjo in navdušenje nad knjigo. Moj zaročenec je iz Amerike, jaz pa iz Kanade in zaradi kovid omejitev se že nekaj časa nisva videla. Naletela sem na vašo spletno stran in bila takoj navdušena nad idejo in dejstvom, da mu lahko darilo pošljem na njegov naslov. Naaajlepša hvala za tako čudovito ponudbo, s pomočjo katere najina zveza kljub razdalji cveti.« 


Ni razdalje, ki bi lahko ustavila ljubezen

Če iščete način, kako letos presenetiti svojega Valentina ali svojo Valentino, čeprav zaradi trenutnih razmer ne bosta skupaj, si poglejte »Boštjan, 10 razlogov, zakaj te ljubim«. Morda res ni isto, kot če bi bila skupaj, ampak boste s knjigo jasno in glasno povedali, da mislite nanj/-o in ga/jo neskončno pogrešate.