PERSONALIZIRANE KNJIGE MALIH JUNAKOV ZA BRATCE IN SESTRICE

Naše knjige rišejo nasmehe na obraze vas in vaših nadobudnežev. Najsi gre za bratca, sestrici, bratca in sestrico, dvojčka/dvojčici, ali kar tri srčke, Mali junaki smo poskrbeli za vse možne kombinacije. Med različnimi knjigami za vaša/-e junake boste zagotovo našli takšno, ki je vaši družini pisana na kožo.

Vasja, Jona, Očka vaju ima neskončno rad

Obožujete ga in on obožuje otroka! Zato je knjiga s čudovitimi ilustracijami popolno darilo za očka dveh nadobudnežev, ki se v njej podata na številne dogodivščine. Mala zaveznika skupaj odraščata in odkrivata svet, a očka vedno skrbno bdi nad njima in ni nikoli daleč od zabavnega dogajanja, s katerim krepi vezi in piše nepozabne spomine s svojima junakoma.

..več
43,00 € Ustvarite

Družina Tomažič

Tokrat prvič predstavljamo knjigo, kjer personalizirate 5 družinskih članov! Tako je, 3 otroci + mama + oče = najboljše darilo, namenjeno vsej družini! Otroci in starši vsi pokajo od ponosa, ko na platnici knjižne uspešnice zagledajo svojo podobo. Očetovski dan bo tako ob prebiranju smešnih in odštekanih rim nepozaben, družinske vezi pa močne in edinstvene.

..več
43,00 € Ustvarite