Najboljše božično darilo za družine!

Napnite ušesa! Vemo, da smo zgodnji, a smo preveč navdušeni, da bi kar molče sedeli. Res smo komajda vstopili v jesen, a vseeno smo pri Malih junakih že zakorakali BOŽIČNEMU vzdušju naproti! ?


Poseben popust samo za vas

Ker se že pospešeno pripravljamo na božično sezono (in upamo na boljše leto 2021), smo se odločili, da nekaj navdušenja prenesemo tudi na vas! Radi bi se vam zahvalili za leta zvestobe, zato vam ponujamo 20 % popusta na VSE naše personalizirane knjige. Zdaj lahko svoje najboljše božično darilo vseh časov ustvarite kar iz udobja svojega naslonjača.

BOZIC20


Toliko izbire

Če želite letos s svojim božičnim darilom navdušiti prav vse, ste na pravem mestu. Ker smo bili letos zelo pridni z izdajo novih knjig, vas čaka pestra ponudba.

Zagotovo boste našli personalizirano knjigo, ki bo pisana na kožo obdarovancu!

Naše knjige so znane po tem, da so v božičnem času razveselile že več kot milijon družin po vsem svetu! Želimo si, da bi se temu milijonu pridružila tudi vaša družina!


Izkoristite to edinstveno priložnost

Samo še nekaj dni nas loči do tradicionalnega spusta Božička po dimniku z dobrotami za vse in mi ga že nestrpno pričakujemo! Uporabite 20-% kodo še danes in prihranite ob nakupu KATERE KOLI personalizire knjige, ki jo najdete na naši virtualni knjižni polici! A pohitite – ponudba velja le omejen čas!

Vesel božič!