Kako bi bila vaša družina videti kot ribja družina?

P-rep-rosto imenitno!


Nekdo je moral prevzeti pobudo …

… zato smo si rekli: »Z idejami pa ne bomo špar-ali!« V času karantene smo imeli ves čas tega sveta in takrat je padla odločitev o najbolj nenavadnih dogodivščinah za našo novo per-som-alizirano družinsko knjigo, v kateri nastopa do kar 5 članov! V preteklih letih nam je uspelo ustvariti številne čudovite knjige, a želeli smo še več!


Ta priložnost ni smela splavati po vodi …

Iskali smo rešitev, kako ustvariti najboljše božično darilo, ki ga bo imela (o)rada vsa družina in hitro je postalo jasno, da bo ideja o per-som-alizirani ribji družini požela salve smeha ob odpiranju božičnih daril. Ko zvončki pojejo »(bran)cin, (bran)cin, (bran)cin«, očkova blond brada zasije v vsem svojem kladveniškem bli-šču-ka in mamina očala stilsko dopolnijo njena cesarčkova »nova oblačila« … Je še kaj lepšega kot smeh in sreča v krogu družine?


Riba-stična popolnost!

Oglejte si postopek razvoja likov in frizur za vsakega (ribjega) družinskega člana. (Sar)delali smo trdo in dihali na škrge; minevali so dnevi in meseci, skupno so najboljši ustvarjalci, ki so se prijeli na naš trnek, v 4000 urah uspeli pričarati knjigo, s-kat-ero boste navdušili tudi najbolj muhaste in zahtevne obdarovance.


Popolno darilo

Tako je nastalo darilo, ki se je že ujelo v Božičkovo mrežo, ki bo letos pod novoletno smrečico postrvil (opsala, postavil ?) in razveselil številne družine. Oglejte si tudi druge nenavadne zgodbe kot na primer: »Kaj, če bi lahko govorili z živalmi?«, »Kaj, če bi bili ultra stari?«, »Kaj, če bi živeli v kameni dobi?« in neštete druge iz naše nove per-som-alizirane knjige za mami + očka + do 3 otroke.