Čudež po imenu Grayson

Resnična zgodba, resnični čudež

Kakor koli obrnemo … življenje je čudež! Pogosto se že samo kaže v vsej svoji veličini, včasih pa iščemo razloge in se sprašujemo kako, od kod in zakaj. Pridejo tudi trenutki, ko je pač treba reči bobu bob oziroma čudežu čudež. Kdaj jih opazujemo z varne razdalje, kdaj se zgodijo nam samim, kdaj pa slišimo o njih in nam dajo misliti. Tovrstno zgodbo smo Mali junaki slišali pred kratkim …

29. teden in 1 dan

Tako mlad je bil mali Grayson, ko se je rodil v ta veliki, njemu neznani svet, njegova družina pa je bila ob njegovem prihodu priča pravemu čudežu, ki se je pravzaprav začel že nekaj tednov prej. Mami je voda namreč odtekla že nekaj tednov prej, mali borec pa je v trebuščku zdržal še nadaljnjih 7 tednov in pol.

Image may contain: 1 person, smiling, beard

Mamina zgodba

… najbolje opiše razsežnosti čudeža. ”Danes teče 63. dan, ko je Grayson, moj mali borec, na enoti za intenzivno terapijo in nego novorojencev (EINT),” pove mamica Devin. ”Voda mi je odtekla v 23. tednu! Takrat Grayson ni bil niti pripravljen niti sposoben za življenje. Zato sva se morala z možem odločiti – prekiniti nosečnost ali počakati, kako dolgo bo mali zdržal do poroda. Odločila sva se, da počakava in upava na najboljše! Najin borec je zdržal še nadaljnjih sedem tednov in pol, rodil pa se je prvi dan 30. tedna nosečnosti! V tem času sem v izogib morebitni infekciji morala ostati v bolnišnici, a skupaj smo  prebrodili tudi to! Upam, da bo Grayson čez dva ali tri tedne že doma! ZELO dobro napreduje.”

Resnična zgodba, resnični čudež

Graysona bi lahko opisali kot veliki mali čudež oziroma poosebljenje veličastnosti življenja. Iz dna srca smo hvaležni njegovim staršem, ki so to zgodbo delili z nami in dovolili, da jo mi delimo naprej. Vedno verjemite v čudeže. Resnično se dogajajo! Kar vprašajte Graysona.